Bohócdoktorok ötszáz kisgyermeket vendégelnek meg a Belvárosi Moziban

2016. december 9., péntek • Cikk nyomtatása • Küldés e-mailben

karitacio-alapitvany-moziban-bohocdoktorok

A szegedi Belvárosi Moziban december 11-én, vasárnap délelőtt a Karitáció Alapítvány ötszáz gyermeket lát vendégül mozifilm vetítésre.

A karácsony előtti jótékonysági programra elsősorban nehéz sorsú, nagycsaládos, hátrányos helyzetű gyerekek kaptak a szociális hálón keresztül meghívást. A jegyeket a filmvetítés kezdete előtt jelképesen az alapítvány gyógyító bohócdoktorai szedik. A Karitáció Alapítvány egyik legsikeresebb jótékonysági tevékenysége a 2008 óta működtetett Gyógyító Bohócdoktorok mozgalom, mely az élménypedagógián és a pozitív gondolkodáson átvezetve segíti a gyerekeket a nehéz időszakukon sikeresen túljutni. A mozifilm vetítés elsődleges célja az örömszerzés és az ünnepek előtti időszakra hangolás. A mozizás minden meghívott gyermek számára ingyenes.

Ugrás az oldal tetejére

Hozzászólások

Eddig egy hozzászólás érkezett.

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

A SZEGEDma.hu tekintettel van a személyiségi jogokra, elutasítja a gyűlöletkeltést és az uszítást. Kérjük, tegyen így Ön is, hiszen a hozzászólást saját felelősségére írja!
Ön a(z) 54.166.152.111 IP címről szól hozzá.

  • 1. Szegediner hozzászólt ekkor: 2016. december 9., péntek, 22:55
    Válaszolok

    Az a bohóc valószínűleg nem véletlenül visel szivárványos parókát, ez egy nyílt provokáció a deviáns életmódot folytató betegektől.

    Csak nem ezen a módon vadásznak újabb áldozataikra a pedofil buzik?

Ugrás az oldal tetejére