Idén is részt vesz a Salon International Hair Show-n a szegedi mesterfodrász + FOTÓK

2016. szeptember 16., péntek • Cikk nyomtatása • Küldés e-mailben
Fotó: Szokodi László

Salon International 4.

Vidal Sasson és Tony&Guy újdonságaira kíváncsi leginkább a szakma csúcsrendezvényére készülő Szokodi László.

“Még nincs vége az évnek, de már nagyon várjuk a 2017-es év új frizuratrendjeit. Immár hagyomány, hogy minden évben részt vehetek a londoni Salon International Hair Show-n, melyen a világ legnagyobb fodrászai mutatják be a következő év irányzatait. Emellé egy hatalmas kiállítás is kapcsolódik, melyen már az új frizurák elkészítéséhez lehet eszközöket, kiegészítőket, könyveket és DVD-ket vásárolni. Nagyon örülök annak, hogy a hazai szakma elitje is részt vesz ezen a nagyszabású rendezvényen, és elhozzák újdonságokat vendégeiknek” – mondta Szokodi László szegedi mesterfodrász.

A szegedi mesterfodrász elárulta: Vidal Sasson és Tony&Guy újdonságait várja leginkább. Kíváncsi rá, mennyire engedik szabadjára fantáziájukat mind a forma, mind a színek tekintetében 2017-ben.

A londoni Salon International Hair Show-t október közepén rendezik, Szokodi László pedig természetesen beszámol majd élményeiről, tapasztalatairól portálunk olvasóinak.

Sz. Mári Anikó

Ugrás az oldal tetejére

Hozzászólások

Eddig nem érkezett hozzászólás. Szóljon hozzá!

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

A SZEGEDma.hu tekintettel van a személyiségi jogokra, elutasítja a gyűlöletkeltést és az uszítást. Kérjük, tegyen így Ön is, hiszen a hozzászólást saját felelősségére írja!
Ön a(z) 23.20.50.146 IP címről szól hozzá.

Ugrás az oldal tetejére