Éjszakai ivóvízhálózat-ellenőrzés Újszeged déli részén, Kecskéstelepen és Gyálarét területén

2016. augusztus 4., csütörtök • Cikk nyomtatása • Küldés e-mailben

A Szegedi Vízmű Zrt. éjszakai ivóvízhálózat-ellenőrzési munkákat végez augusztus 8. és 12. között Újszeged déli részén, Kecskéstelepen és Gyálarét területén.

Az ellenőrzési munkák időtartama alatt (22-től reggel 6 óráig) átmeneti nyomáscsökkenésre és – szakaszosan – vízhiányra kell felkészülni. Az ellenőrzés következtében a víz zavarossá válhat. A víz ülepítés után fogyasztásra alkalmas, azonban a szakemberek javasolják, hogy az érintett időszakban, a munkálatok megkezdése előtt a lakosság vételezzen szükségleteiknek megfelelően ivóvizet.

A vezetékhálózat ellenőrzésének befejezését követően rövid időn belül visszaáll a korábbiakban megszokott, kiegyensúlyozott vízellátás és vízminőség.

A vízmű kéri a lakosságot, valamint az érintett területek intézményi és ipari fogyasztóit, hogy a jelzett időszakban vízfelhasználással üzemelő háztartási gépeik, műszaki eszközeik üzemeltetésére fokozott figyelmet fordítsanak!

Ugrás az oldal tetejére

Hozzászólások

Eddig nem érkezett hozzászólás. Szóljon hozzá!

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

A SZEGEDma.hu tekintettel van a személyiségi jogokra, elutasítja a gyűlöletkeltést és az uszítást. Kérjük, tegyen így Ön is, hiszen a hozzászólást saját felelősségére írja!
Ön a(z) 54.156.92.138 IP címről szól hozzá.

Ugrás az oldal tetejére