Balesetveszélyes víznyelőt cserél a Szegedi Vízmű

Augusztus 29-én, hétfőn 8 órától a Szegedi Vízmű Zrt. balesetveszélyes víznyelő cseréjét végzi a József Attila sugárút és a Debreceni utca kereszteződésében – közölte a társaság.

Hétfőn az útfelbontás mellett sávlezárás és forgalomterelés nehezíti majd a közlekedést a József A. sgt. – Debreceni u. kereszteződésében. A javítási munkák idejére a városból kivezető irányból egyenesen haladó forgalmi sáv forgalmát tereljük át a balra kanyarodó sávba. Innen lehet majd egyenesen menni, illetve jobbra kanyarodni. Nem lehet viszont balra bekanyarodni a Kecskeméti utcába, a városból kivezető irányból.

A Szegedi Vízmű az arra közlekedők fokozottan figyelmét kéri. A munkagödör bezárását követően kezdődhet meg az út helyreállítása is. A betonozást követően kerül majd sor az aszfaltozásra.

“A tényleges munkavégzést augusztus 29-én tervezzük elvégezni, a tervek szerint – ha az időjárás vagy más egyéb, előre nem látott körülmény nem akadályozza a munkát – ideiglenes helyreállítás mellett 1-2 napon belül a közlekedésben is visszaállhat a megszokott rend” – fogalmazott a vízmű közleménye.

0 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.