Hétfőn ivóvízhálózati hibaelhárítást végeznek a Csongrádi sugárút és a Brüsszeli körút sarkán

2016. július 29., péntek • Cikk nyomtatása • Küldés e-mailben

Augusztus elsején, hétfőn reggel 8.30-tól a Szegedi Vízmű Zrt. hibaelhárítást végez a Csongrádi sgt. és a Brüsszeli krt. sarkán.

A munkálatok várhatóan augusztus 1-én 18 óráig tartanak majd. Az útfelbontás mellett sávlezárás és forgalomterelés fogja nehezíteni a közlekedést a körút Csongrádi sugárúti csomópontjában, valamint kanyarodáskor a Brüsszeli körút felé vezető irányban.

A munkálatok időtartama alatt szakaszosan (átmenetileg és rövid ideig) szünetelhet az ivóvíz-szolgáltatás az érintett körzetben. A javítás miatt a víz átmenetileg zavarossá, sárgás, barnás színűvé válhat. A víz ülepítés után fogyasztásra alkalmas.

A vízmű szakemberei arra kérik a lakosságot, valamint az érintett területek intézményi és ipari fogyasztóit, hogy vízfelhasználással üzemelő háztartási gépeik, műszaki eszközeik üzemeltetésére fokozott figyelmet fordítsanak! A javítás befejezését követően rövid időn belül visszaáll a korábbiakban megszokott, kiegyensúlyozott vízellátás és vízminőség.

A munkagödör bezárását követően kezdődhet meg az út helyreállítása is. A betonozást követően kerül majd sor az aszfaltozásra, ha az időjárás vagy más egyéb előre nem látott körülmény nem akadályozza a munkát.

Ugrás az oldal tetejére

Hozzászólások

Eddig nem érkezett hozzászólás. Szóljon hozzá!

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

A SZEGEDma.hu tekintettel van a személyiségi jogokra, elutasítja a gyűlöletkeltést és az uszítást. Kérjük, tegyen így Ön is, hiszen a hozzászólást saját felelősségére írja!
Ön a(z) 54.156.92.46 IP címről szól hozzá.

Ugrás az oldal tetejére