Euro 2016: Portugália tizenegyesekkel jutott az elődöntőbe

2016. június 30., csütörtök · Hozzászólok

lengyelorszag_portugalia

Elsőként a portugál labdarúgó-válogatott jutott a négy közé a franciaországi Európa-bajnokságon, miután a csütörtök esti negyeddöntőben 1-1-es rendes játékidőt és hosszabbítást követően tizenegyesekkel 5-3-ra legyőzte a lengyel csapatot.
Tovább »

Mostantól transzneműek is szolgálhatnak az amerikai hadseregben

2016. június 30., csütörtök · Hozzászólok

Ashton Carter védelmi miniszter rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be csütörtökön, hogy azonnali hatállyal feloldja az amerikai fegyveres erőknél érvényben lévő tilalmat, miszerint transzneműek nem szolgálhatnak a hadseregben. Tovább »

Bemutatták a Külgazdasági és Külügyminisztérium 2016-os borválogatását

2016. június 30., csütörtök · 2 hozzászólás

Bemutatták a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) 2016-os borválogatását: a kiváló minőségű magyar borok nemzetközi népszerűsítésére pályázaton kiválasztott három kategória 23 fajta bora képviseli a magyar borkultúrát Magyarország 140 külképviseletén, valamint a nemzetközi delegációk előtt. Tovább »

Szexuális visszaélések miatt a lyoni érsekség felfüggesztett négy papot

2016. június 30., csütörtök · Hozzászólok

Felfüggesztett hivatalából négy olyan papot Lyon érseke, akiket szexuális visszaéléssel vádoltak meg – közölte csütörtökön a közép-franciaországi város egyházkerülete. Tovább »

Ideiglenes befogadóállomás is nyílik Kiskunhalason

2016. június 30., csütörtök · 2 hozzászólás

Pénteken megkezdi működését egy kétszáz férőhelyes ideiglenes befogadóállomás a kiskunhalasi volt laktanya területén, a menekültügyi őrzött befogadóközponttól elválasztva – közölte Belügyminisztérium (BM) csütörtökön az MTI-vel. Tovább »

Pénteki programajánló: Handout visszatérő koncert, Szeged Soul

2016. június 30., csütörtök · Hozzászólok

handout_facebook

Folytatódik a vakáció a Somogyi-könyvtárban, illetve a fiókkönyvtáraiban, party-sorozat indul a Várkertben, az IH-ban pedig a Handout tartja meg visszatérő koncertjét. Tovább »

Több ezer viharkár-bejelentés érkezett a biztosítókhoz júniusban

2016. június 30., csütörtök · Hozzászólok

Csak júniusban több ezer kárbejelentés érkezett vihar miatt a biztosítókhoz – derül ki az MTI által megkérdezett biztosítók válaszaiból. Tovább »

Egyszerűsödnek az építési szabályok

2016. június 30., csütörtök · Hozzászólok

Július elsejétől építési engedély nélkül, az elektronikus építési napló készenlétbe helyezésével lehet bejelenteni az egyszerű bejelentéshez kötött építési tevékenységet, ez a 300 négyzetméternél nem nagyobb épületek építését érinti. Tovább »

A hagyományos hanghívás még mindig népszerűbb a magyar fiatalok körében

2016. június 30., csütörtök · Hozzászólok

A magyar fiatalok többsége, 78 százaléka leginkább telefonálni szokott a mobilján, ám a második leggyakoribb (72 százalék) tevékenység már az üzenőappok használata a Telenor reprezentatív nemzetközi felmérése szerint. Tovább »

Javítási munkálatok miatt változik a gyalogos és a kerékpáros forgalom a Belvárosi Hídon

2016. június 30., csütörtök · Egy hozzászólás

belvarosihid_ia

A Belvárosi Híd javításának folytatásaként július negyedikétől, hétfőtől újabb munkálatok kezdődnek összesen előreláthatólag öt hétig, melyek a kerékpárutat és a gyalogjárdát érintik. Tovább »

Következő oldal »