Gyorsított eljárásban állítják bíróság elé a szeméremsértő afgán férfit

Gyorsított eljárással, már szerdán bíróság elé állítják a hétfőn, Bicske egyik dohányboltjában szeméremsértő módon viselkedő afgán oltalmazott férfit – mondta Jászberényiné Király Teodóra, a Fejér Megyei Főügyészség szóvivője az M1 aktuális csatorna híradójában.

A szóvivő kedden azt mondta: büntetőeljárás indult szeméremsértés vétsége miatt – a sértett feljelentése alapján – a 39 éves külföldi állampolgárral szemben; a férfit őrizetbe vették. Pálffy Károly (Fidesz-KDNP) bicskei polgármester a műsorban közölte: azt kérte a kormányzati szervektől, hogy zárják be a településen lévő befogadó állomást. “A bicskeiek nagyon türelmesek voltak az elmúlt évig és sajnos eljutottunk már arra a szintre, hogy a toleranciaküszöbünket ez most már átlépte” – tette hozzá.

A rendőrség hétfőn közölte, hogy szeméremsértéssel gyanúsítanak egy 39 éves afgán oltalmazott férfit. A rendőrségi honlapra feltett közlemény szerint a férfi egy település egyik nemzeti dohányboltjában szeméremsértő módon mutogatta magát. A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható, oltalmazottként elismert afgán állampolgárt a rendőrök a nemzeti dohánybolt közelében elfogták. Az M1 Híradóban elhangzott: az afgán férfi kihallgatásakor tett egy utalást arra, hogy még örülhetnek, hogy nem erőszakolta meg a dohánybolt eladónőjét.

0 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.