Kézilabda: visszavágott az SZKKSE a KSZSE-nek az őszi fiaskóért + FOTÓK

2016. április 30., szombat • Cikk nyomtatása • Küldés e-mailben
Fotó: Kovács Ferenc

kszse-szkkse022kf

Rendkívül magabiztosan nyerte az SZKKSE a szegedi presztízsrangadót a KSZSE vendégeként.

A két csapat derbijeit a bajnokságban elfoglalt helyezésüktől függetlenül mindig nagy várakozás előzi meg, amit ezúttal az is csak fokozott, hogy az őszi odavágón Homoki Regináék nyertek egy találattal az újszegedi sportcsarnokban.

Az Etelka soron viszont a Marosán-tanítványok kezdtek jobban, mire ugyanis a 8. percben Nyakó Rozália megszerezte a vendéglátók első találatát, már ötször kapitulált hátul Fodor Edit. Sőt, a mérkőzés ezen időszakában három hetest is értékesítő Bárány Krisztina vezetésével már hétre is felsrófolták a differenciát a “vendégek”, ami a szünetig kilencre hízott. A második félidő így már lényegében formalitásnak ígérkezett. A játékrész második feléig ugyan nem nőtt tovább a különbség, utána azonban zsinórban négy SZKKSE-találat következett, végleg eldöntve ezáltal a két pont sorsát.

Zsilák Katalinék ezzel tartják negyedik helyüket a táblázaton, jobb gólarányukkal, de egy meccsel többet játszva előzik meg az ötödik Kecskemétet. A gárda az utolsó mérkőzését Kispesten játssza május 8-án. A KSZSE a 11. jelenleg. Komáromi Endre csapata május 7-én a sereghajtó Füzesabonynál vizitál, majd nyolc nappal később ugyancsak a Kispestet fogja fogadni.

Női kézilabda NB I/B Keleti csoport, 24. forduló:

Kézilabda Szeged SE – Szeged KKSE 15-30 (8-17)
Szeged, Etelka sori sportcsarnok. Vezette: Altmár Kristóf, Horváth Márton.
KSZSE: Fodor (kapus), Homoki 6, Farkas, Alföldi, Ghiocel, Vér, Nyakó 2, Papp, Lehmann-Dobó 1, Tóth 3, Huszka, Debreczeni 1/1, Török 2. Vezetőedző: Komáromi Endre.
SZKKSE: Dobó, Dömény-Veress (kapusok), Aron 5, Berta 3, Albert 2/1, Bárány 5/5, Kaposvári 4, Zsilák 5, Mikó 4, Nagy 2/1, Kuti, Kozma, Szabó, Hanczvikkel. Vezetőedző: Marosán György.
Kiállítás: 6 perc, ill. 4 perc.
Hétméteres: 3/1, ill. 7/6.

Ugrás az oldal tetejére

Hozzászólások

Eddig nem érkezett hozzászólás. Szóljon hozzá!

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

A SZEGEDma.hu tekintettel van a személyiségi jogokra, elutasítja a gyűlöletkeltést és az uszítást. Kérjük, tegyen így Ön is, hiszen a hozzászólást saját felelősségére írja!
Ön a(z) 23.20.225.97 IP címről szól hozzá.

Ugrás az oldal tetejére