Szombat reggeltől munkálatokat végez a Vízmű a Párizsi körút és a Mars tér sarkán

ivoviz_kut

Víziközmű hálózat javítást végez február 13-tól a Szegedi Vízmű Zrt. a Párizsi körút és a Mars tér sarkán.

A munkálatok február 13. (szombat) 7:00-tól (várhatóan) február 14. (vasárnap) estig (18:00) tartanak. Az útfelbontás mellett sávlezárás és forgalomterelés nehezíti majd a közlekedést a körút Kossuth L. sugárút és Mars tér közötti szakaszán, valamint kanyarodáskor a Párizsi körútról a Mars tér felé vezető irányban. A munkálatok idején a csomópontban lévő forgalomirányító lámpák sárgán villognak. Kérjük, hogy az arra közlekedők fokozottan figyeljenek!

A munkálatok időtartama alatt – a tervek szerint – szombaton 8:30 és 14:30 között szünetel az ivóvíz szolgáltatás az érintett körzetben. Erről a Szegedi Vízmű szórólapon értesítette a lakosságot és az érintett közületeket.

A javítás miatt a víz átmenetileg zavarossá, sárgás, barnás színűvé válhat. A víz ülepítés után fogyasztásra alkalmas. Kérjük a lakosságot, valamint az érintett területek intézményi és ipari fogyasztóit, hogy vízfelhasználással üzemelő háztartási gépeik, műszaki eszközeik üzemeltetésére fokozott figyelmet fordítsanak! A javítás befejezését követően rövid időn belül visszaáll a korábbiakban megszokott, kiegyensúlyozott vízellátás és vízminőség.

A munkagödör bezárását követően kezdődhet meg az út helyreállítása is. A betonozást követően kerül majd sor az aszfaltozásra – ha az időjárás vagy más egyéb előre nem látott körülmény nem akadályozza a munkát.

0 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.