Jelentősen megnőhet a kereslet az építőanyagok iránt

2016. január 31., vasárnap · Hozzászólok

hazepites_04

A kormány otthonteremtési programjának köszönhetően jelentősen megnőhet a kereslet az építőanyagok iránt – közölte Vidor Győző, a Magyar Építőanyag és Építési Termék Szövetség elnöke vasárnap az M1 aktuális csatornán. Tovább »

Szolidaritási megmozdulásokra hívja az SZNT a világ magyarságát március 10-én

2016. január 31., vasárnap · Hozzászólok

szekely_zaszlo

Szolidaritási megmozdulások szervezésére kérte a Székely Nemzeti Tanács (SZNT) a világ magyar közösségeit 2016. március 10-ére, a Székely Szabadság Napjára. Tovább »

A Fidesz parlamenti bizottsági vitát kezdeményez az igazságszolgáltatásról

2016. január 31., vasárnap · Hozzászólok

biro_birosag_jogasz_ugyved

A Fidesz vitát kezdeményez az Országgyűlés igazságügyi bizottságában az igazságszolgáltatásról a Hagyó-ügyben és a vörösiszap-katasztrófa ügyében született ítéletekkel kapcsolatban – jelentette be Németh Szilárd fideszes országgyűlési képviselő vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján. Tovább »

Jégkorong: továbbra is nyeretlen a Volán a Partizan ellen + FOTÓK

2016. január 31., vasárnap · Hozzászólok

tisza_volan-partizan005kf

Nem sikerült megtörnie a Partizan Beograd elleni rossz sorozatát a Tisza Volán-Szegedi Vízmű SC-nek: Kalocsa László tanítványai hétgólos vereséget szenvedtek a szerb rekordbajnoktól. Tovább »

Menekülteket üdvözlő jelszó az év angol jövevényszava Németországban

2016. január 31., vasárnap · Hozzászólok

Németországban a menekülteket üdvözlő Refugees Welcome kifejezést választotta 2015 angol jövevényszavának egy nyelvészek vezette független testület, amely 2010 óta évente “versenyezteti” a német nyelvben terjedő anglicizmusokat. Tovább »

Hétfői programajánló: társas est, félévindító party

2016. január 31., vasárnap · Hozzászólok

ki_nevet_a_vegen_tarsasjatek

Kiállítás nyílik a Somogyi-könyvtár Csillag téri fiókkönyvtárában, társas estet tartanak a Bohém Tanyán, a JATE Klubban pedig félévindító buli várja az egyetemistákat. Tovább »

Erdő Péter: óriási a jelentősége annak, hogy Budapesten lesz a következő eucharisztikus világkongresszus

2016. január 31., vasárnap · Hozzászólok

Erdõ Péter

Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek szerint a Magyar Katolikus Egyház számára óriási jelentősége van annak, hogy Budapesten rendezik meg a következő eucharisztikus világkongresszust. Tovább »

Berlin 400 ezer elutasított menedékjogi kérelemmel számol

2016. január 31., vasárnap · 2 hozzászólás

Illegális bevándorlás - Migránsok Hegyeshalomnál

A német kormány azzal számol, hogy az év végéig 400 ezer menedékjogi kérelmet utasít el a szövetségi bevándorlási és menekültügyi hatóság (BAMF) – írta hétvégi számában a Die Welt című német lap. Tovább »

Labdarúgás: öt megye I-es és három megye II-es a nyolcban a III. Téli Bajnokságon + FOTÓK

2016. január 31., vasárnap · Hozzászólok

ujszentivan-st_mihaly007kf

Szombaton és vasárnap a csoportküzdelmekkel elkezdődött a III. Téli Bajnokság az MLSZ Csongrád Megyei Igazgatóságának szervezésében. Rendszeresen frissülő cikkünkben összegyűjtjük az eredményeket, illetve fotókkal is jelentkezünk!
Tovább »

Február első napjaiban akár 15 foknál melegebb is lehet

2016. január 31., vasárnap · Hozzászólok

idojaras05_gs

A következő napokban többször borús lesz az ég, csapadékra, erős szélre is készülni kell. Ezzel együtt enyhe idővel kezdődik az utolsó téli hónap: több helyen 15 Celsius-foknál melegebb is lehet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből. Tovább »

Következő oldal »