Közel kétezren mozogtak az 5próba Rióba szilveszteri rendezvényén

2015. december 31., csütörtök • Cikk nyomtatása • Küldés e-mailben
Fotó: Balogh Zoltán/MTI

Cseh László

Csaknem kétezren vettek részt az 5próba Rióba elnevezésű szabadidősportos programsorozat első kiemelt rendezvényén csütörtökön a Margitszigeten.

A lehetséges öt sportágból ezúttal úszásban, futásban, gyaloglásban és kerékpározásban lehetett próbákat teljesíteni különböző távokon. A szilveszterkor is aktívak ismert sportolókkal mozoghattak együtt. A szervezők tájékoztatása szerint a sportlövő Péni István, a cselgáncsozó Hadfi Dániel, a kenus Kövér Márton egy szigetkörös futással, a kajakos Kammerer Zoltán félmaratonnal zárta az óévet, az úszó Cseh László hat kilométert gyalogolt, a kajakos Dombi Rudolf pedig a Széchy Tamás Uszodában merült a vízbe, hogy úszással lazítson egy kicsit az év utolsó napján.

A tíz állomásból álló 5próba Rióba budapesti és vidéki helyszínein különböző távok teljesítésével pontokat lehet gyűjteni. A játék időtartama alatt négy alkalommal, majd a végén is nyereményeket sorsolnak ki, a fődíj egy kétszemélyes utazás a riói olimpiára.

Ugrás az oldal tetejére

Hozzászólások

Eddig nem érkezett hozzászólás. Szóljon hozzá!

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

A SZEGEDma.hu tekintettel van a személyiségi jogokra, elutasítja a gyűlöletkeltést és az uszítást. Kérjük, tegyen így Ön is, hiszen a hozzászólást saját felelősségére írja!
Ön a(z) 54.198.71.184 IP címről szól hozzá.

Ugrás az oldal tetejére