Október 1-jén hatályba lépnek az online kaszinójáték szervezésére vonatkozó szabályok

2015. szeptember 30., szerda · Hozzászólok

Október 1-jén hatályba lépnek az online kaszinójáték szervezésére vonatkozó szabályok, amelyek szerint online kaszinójátékot csak Magyarországon lévő játékkaszinó üzemeltetési koncessziójának jogosultja szervezhet, az adóhatóságnak játékosvédelmi nyilvántartást kell vezetnie, a játékszervező pedig köteles biztosítani, hogy a játékosok önkorlátozó intézkedéseket tehessenek. Tovább »

10 000 lépés a beteg gyermekekért

2015. szeptember 30., szerda · Hozzászólok

seta_jaras

Az Amway Hungária október 4-én országos jótékonysági sétát szervez, melynek célja a gyermekkórházak támogatása. Tovább »

Botka: Rögzíteni kell az önkormányzatisághoz való jogot

2015. szeptember 30., szerda · 6 hozzászólás

Az MSZP az önkormányzatisághoz való jog alaptörvényben való rögzítése mellett a helyi feladat- és hatáskörök további elvonásának abbahagyását, a normatív finanszírozás visszaállítását, az alap- és középfokú oktatási intézmények fenntartói jogának visszaadását követeli az önkormányzatok számára – közölte Szeged szocialista polgármestere szerdán Budapesten sajtótájékoztatón. Tovább »

Vízilabda Euro Kupa: franciaveréssel kezdett a Szeged

2015. szeptember 30., szerda · Hozzászólok

szeged_strasbourg_waterpolo

Győzelemmel kezdett a Szeged-Diapolo az Euro Kupa selejtezőiben, a magyar együttes a francia Strabourgot verte a Népligetben 13-10-re.
Tovább »

Kézilabda: Mindegía vezetésével nyert a Pick Balmazújvárosban

2015. szeptember 30., szerda · Hozzászólok

pick_balmazujvaros_mj-012

Hetedik mérkőzését is megnyerte a MOL-Pick Szeged a férfi kézilabda NB I alapszakaszában: Pastor mester legénysége Balmazújvárosban aratott háromgólos győzelmet.
Tovább »

Millenniumi Emlékművet lepleznek le az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban

2015. szeptember 30., szerda · Hozzászólok

Ünnepelni hívnak minden magyart október 3-án, a Vereckei-hágóról az 1960-as években eltávolított, majd 2015-ben az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban felállított Millenniumi Emlékmű leleplezésére. Ünnepi beszédet mond és az emlékművet leleplezi: Kövér László, az Országgyűlés elnöke. Tovább »

Csütörtöki programajánló: Bor Klub, Kravaiar, Bëlga

2015. szeptember 30., szerda · Hozzászólok

belga

Folytatódik az Őszi Kulturális Fesztivál, Bor Klubot tart az SZTE EHÖK, valamint Kravaiar és Bëlga koncert várja a szegedieket csütörtökön. Tovább »

Elhalasztják Orbán Viktor iráni útját

2015. szeptember 30., szerda · Hozzászólok

Egyelőre nem utazik Iránba Orbán Viktor miniszterelnök, a programot a mekkai zarándoklaton történt tragédia miatt az iráni fél kérésére elhalasztják – erősítette meg az erről szóló sajtóhíreket az MTI érdeklődésére szerdán Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője. Tovább »

Elindult az influenza figyelő szolgálat Csongrád megyében

2015. szeptember 30., szerda · Hozzászólok

A Csongrád megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya megkezdte felkészülését a 2015/ 2016-os influenza szezonra. Az influenza vírusok jelenlétének monitorizálása érdekében a 40. héttől kezdődően elindult az influenza figyelő szolgálat is, amelybe bevonták a megye háziorvosainak mintegy 20 %-át. Ez Szegeden harminc, Hódmezővásárhelyen és Makón tizenöt, míg Szentesen kilenc háziorvost érint. Tovább »

Labdarúgás: szűk Szeged-Grosics-siker a pótláson + FOTÓK

2015. szeptember 30., szerda · 9 hozzászólás

szeged_2011_soroksar27_gs

Farkas Márk találatával legyőzte a Soroksárt a Szeged 2011-Grosics Akadémia a 4. fordulóból pótolt mérkőzésen, így nagyon fontos három pontot szerzett Klausz László együttese. Tovább »

Következő oldal »