Eurovíziós Dalfesztivál: Csemer Boglárka megy Bécsbe

2015. február 28., szombat · Hozzászólok

csemer_boglarka

Csemer Boglárka Boggie és a Wars For Nothing című dal képviseli Magyarországot a májusi bécsi 60. Eurovíziós Dalfesztiválon. Tovább »

A HÖOK közgyűlése etikai chartát és választási kódexet fogadott el

2015. február 28., szombat · Hozzászólok

Etikai chartát és választási kódexet fogadott el a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) szombati közgyűlésén. A charta egyebek között rögzíti, hogy a hallgatói érdekképviseletet ellátó hallgatóknak tiszteletben kell tartaniuk önmaguk és mások emberi méltóságát – közölte Gulyás Tibor, a HÖOK elnöke a Dunaújvárosban tartott közgyűlés után az MTI-vel. Tovább »

Venezuelai nagykövet: erősíteni kell a magyar-venezuelai kapcsolatokat

2015. február 28., szombat · Hozzászólok

A Venezuelai Bolivári Köztársaság nagykövete azt szeretné elérni, hogy magasabb szinten működjenek a magyar-venezuelai kapcsolatok. Tovább »

Kosárlabda: az utolsó másodpercben nyert a Szedeák Zalaegerszegen

2015. február 28., szombat · 10 hozzászólás

szedeak_zte25_gs

Bár volt, hogy tíznél is több ponttal vezetett a Naturtex-SZTE Szedeák a Zalaegerszeg otthonában, a hazaiak az utolsó pillanatokban egyenlítettek, de a slusszpoént és ezzel a győzelmet Branko Jereminov triplája jelentette. Tovább »

Labdarúgás: kiütéses sikerrel kezdett az Algyő a SZVSE ellen + FOTÓK

2015. február 28., szombat · Hozzászólok

szvse-algyo12kf

Nagy különbségű, ötgólos sikerrel vágott vissza az Algyő a Téli Bajnokság elődöntőjében elszenvedett vereségéért a SZVSE-nek a megyei I. osztály tavaszi nyitányán.
Tovább »

Vízilabda: a páros megyei rangadó második felvonását a Szeged húzta be + FOTÓK

2015. február 28., szombat · Egy hozzászólás

tiszavirag_szeged_diapolo_szentes_ mj 14

A lányok délelőtti összecsapása után a fiúknál is megmérkőzött egymással a Szeged és a Szentes, ezúttal azonban már a Tisza-parti város csapata jött ki győztesen.
Tovább »

Ismét több állomásra érkeztek új mentőautók

2015. február 28., szombat · Hozzászólok

Ismét több fővárosi és vidéki mentőállomáson állítottak szolgálatba új mentőautókat – közölte Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és pr igazgatója szombaton az MTI-vel. Tovább »

Viktor Baloga: Nincs „magyar probléma” Kárpátalján

2015. február 28., szombat · Hozzászólok

Kárpátalján a helyzet stabil, a megyében nincs úgynevezett magyar probléma, ahogy nem létezik román, lengyel vagy szlovák probléma sem – nyilatkozta Viktor Baloga, az ukrán parlament képviselője, Kárpátalja legbefolyásosabbnak tartott politikusa szombaton a Fakty.ictv.ua ukrán internetes hírportálnak. Tovább »

Orbán Viktor szeretné a legtöbbet tenni hazája labdarúgásáért

2015. február 28., szombat · 3 hozzászólás

Orbán Viktor szerint mindenkinek ott kellene tennie a magyar fociért, ahol és amennyit tud, ő pedig szeretne az a miniszterelnök lenni Európában, aki a legtöbbet tette a hazája labdarúgásáért. Tovább »

Labdarúgás: a szombati megyei eredmények + TABELLÁK

2015. február 28., szombat · 4 hozzászólás

labdarugas_mj

Megkezdődtek a hétvégi bajnoki fordulók. Összeállításunkban a szombati eredmények NB II-től megye I-ig gólszerzőkkel, érdekességekkel. Tovább »

Következő oldal »