Varga: eltűnnek a deviza alapú lakáshitelek a pénzügyi rendszerből

2015. január 31., szombat · Hozzászólok

Február elsejétől nem lesz deviza alapú lakáshitel, az ebből eredő gondok eltűnnek a hazai pénzügyi rendszerből – mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter szombaton Budapesten sajtótájékoztatón. Tovább »

Az ország nagy részén ködre, délnyugaton havazás miatt figyelmeztetnek

2015. január 31., szombat · Hozzászólok

arado_kodos_tisza02_gs

Az ország nagy részére a sűrű köd, három délnyugati megyére a havazás veszélye miatt adott ki figyelmeztetést az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnapra. Tovább »

Kosárlabda: szűk vereséget szenvedett a Szedeák Kecskeméten

2015. január 31., szombat · 3 hozzászólás

szedeak_kecskemet01_gs

A papírformának megfelelően az élmezőnyhöz tartozó Kecskemét nyert a vendég Naturtex-SZTE-Szedeák ellen a férfi kosárlabda NB I/A 20. fordulójában.
Tovább »

Kézilabda: nem tudta megállítani a Siófokot az SZKKSE + FOTÓK

2015. január 31., szombat · 3 hozzászólás

szkkse_siofok_mj 021

A végig nagy tempóban kézilabdázó Siófok ellen nem volt ellenszere a Szeged KKSE-nek szombat este, Marosán György együttese vereséggel zárt Balaton-parti ellenfelével szemben. Tovább »

Új családra találva – Nevelőszülői hivatásvállalás a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltatónál

2015. január 31., szombat · Hozzászólok

agota

A Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató hitvallása, hogy minden gyermeknek családban van a legjobb helye. Leginkább a saját családjában, azonban ha ez bármilyen ok miatt, akár átmenetileg, nem valósulhat meg, akkor a gyermeknek joga van ahhoz, hogy a családot leginkább helyettesítő gondoskodásban részesüljön, vagyis befogadó szülőkhöz, nevelőcsaládba kerülhessen. Tovább »

Meghalt egy ház tetejéről leeső férfi Hódmezővásárhelyen

2015. január 31., szombat · Hozzászólok

Meghalt egy ház tetejéről leeső férfi Hódmezővásárhelyen szombat délután – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t. Tovább »

A családi kedvezményeket ismertető kiadványokat jelentetett meg az Emmi

2015. január 31., szombat · Hozzászólok

A családi kedvezményeket ismertető kiadványokat jelentetett meg az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi). A tájékoztatókat Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár mutatta be a Papp László Budapest Sportarénában rendezett esküvői kiállításon tartott szombati sajtótájékoztatóján. Tovább »

Fidesz: Bajnai adjon be igazi vagyonnyilatkozatot!

2015. január 31., szombat · 7 hozzászólás

A Fidesz arra szólítja fel Bajnai Gordon volt miniszterelnököt, adjon be igazi vagyonnyilatkozatot, mert amit benyújtott, arról kiderült, hogy hazugság – mondta Dunai Mónika, a kormánypárti frakció szóvivője budapesti sajtótájékoztatóján. Tovább »

Elhunyt Richard von Weizsäcker volt német államfő

2015. január 31., szombat · Hozzászólok

Elhunyt szombaton Richard von Weizsäcker volt német államfő – közölte Berlinben a szövetségi elnöki hivatal. Tovább »

Tüntetés a káros pszichiátriai módszerek ellen Szegeden

2015. január 31., szombat · 12 hozzászólás

pszichiatra_tunti

Békés demonstráció zajlott január 31-én, szombaton a káros pszichiátriai kezelések ellen a SZTE Kongresszusi Központ előtt, a Magyar Pszichiátriai Társaság vándorgyűlése alkalmából. A demonstrálók arra hívták fel a figyelmet, hogy a pszichiátriai kezelések sokszor komoly károkat okoznak, illetve hogy a pszichiátria és a gyógyszeripar pénzügyi összefonódása miatt a pszichiátriai kezelések nem szolgálják a társadalom mentális egészségét – írták közleményükben a szervezők. Tovább »

Következő oldal »