A víztoronyból fürkészhették Szegedet a Szent István téri családi napon + FOTÓK

csaladinap_haag_sipos21_gs

Ugrálóvár, arcfestés, kézműves foglalkozás és gyermekprogramok vártak minden érdeklődőt szombaton a Szent István térre. Haág Zalán és Sipos Attila önkormányzati képviselőjelöltek családi napján a víztorony is megnyitotta kapuit a látogatók előtt.

Gyermekzsivajjal és zenével telt meg a Szent István tér szombaton, a borongós idő ellenére is tucatnyi család látogatott ki Haág Zalán és Sipos Attila önkormányzati képviselőjelöltek családi napjára. A téren felállított ugrálóvár mellett a gyermekek egy versenypályán kergethették egymást pedálos autóikkal, arcfestéssel és kézműves játékokkal várták őket. Ezen a napon ingyenesen látogatható volt a téren álló víztorony is, melynek felső szintjéről madártávlatból csodálhatták meg a várost az érdeklődők.

“Örülök, hogy az őszies idő ellenére is ilyen sokan kilátogattak, hogy együtt érezhessük jól magunkat. Egy képviselő feladata az, hogy az embereket szolgálja, őket képviseljük, belőlük szeretnénk igazi közösséget kovácsolni” – mondta el a családi napon Sipos Attila. Északi városrész II-Felső városrész-Belvárosrész önkormányzati képviselőjelöltje napi problémáikról, ötleteikről is elbeszélgetett a kilátogatókkal. “Kíváncsiak vagyunk mindazon problémáikra, melyek a lakókörnyezetüket érintik. Sajnos nagyon sok ember panaszolja el, hogy munkanélküli, ami az egyik legnagyobb gondot jelenti itt Szegeden is. Ha a választók megtisztelnek bizalmukkal, mi azon leszünk, hogy ez megváltozzon” – hangsúlyota a képviselőjelölt.

csaladinap_haag_sipos19_gs

Haág Zalán, Öregrókus-Belváros önkormányzati képviselőjelöltje a Szent István téri kispiac helyzetére is fel kívánta hívni a figyelmet a közösségformálás mellett. “Magyar termelők egészséges helyi portékájából válogathatnak a kilátogatók. Szeretnénk ezt a piacot élettel megtölteni a következő időszakban” – mondta el a képviselőjelölt. Az időjárás viszontagságaitól már egy ponyva is védi a téren árulókat, emellett folyamatban van a térfigyelő kamerák felszerelése is, amitől a közbiztonság javulását várják. “Azon dolgozunk, hogy igazi közösségi térré alakítsuk a város egyik legszebb terét” – mondta Haág Zalán.

4 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

 • '>
  4. éhenkórász
  2014. október 5., vasárnap, 08:29
  Válaszolok

  Sajnálom, hogy 1 hét múlva választás, mert nagyon élvezem az ingyenes programokat, kaját, piát, bulit, stb.

 • '>
  3. Lacika
  2014. október 5., vasárnap, 08:28
  Válaszolok

  Jó móka volt, köszönet a szerevezőknek!

 • '>
  2. Andiék
  2014. október 5., vasárnap, 08:26
  Válaszolok

  Felmentünk a víztoronyba, csodálatos volta a kilátás!

 • '>
  1. rókusi
  2014. október 4., szombat, 14:37
  Válaszolok

  “Azon dolgozunk, hogy igazi közösségi térré alakítsuk a város egyik legszebb terét” – mondta Haág Zalán.
  Látványberuházás vagy valós igény volt a tér rendbe tétele?
  A hasonló kérdések most érdekesek a kampányidőszakban.