Lezuhant a Virgin Galactic űrrepülőgépe

2014. október 31., péntek · Hozzászólok

Próbarepülés közben pénteken lezuhant a Virgin Galactic magánvállalat űrrepülőgépe az Egyesült Államokban, a kaliforniai Mojave sivatagban – közölte a Sir Richard Branson brit milliárdos alapította vállalat. Tovább »

Vízilabda: hajszál híján pontot csent a Szeged a Népligetből

2014. október 31., péntek · Hozzászólok

ahidszegedbeton_vizilabda_mj-05

Egygólos vereséget szenvedett az egyébként jól jól hajrázó Tiszavirág Szeged Diapolo együttese az FTC otthonában.
Tovább »

Csepreghy: 2018-ig mindenütt lesz szélessávú internet

2014. október 31., péntek · Hozzászólok

A kormánynak az a célja, hogy 2018-ig az ország teljes területén legyen szélessávú internet-szolgáltatás, amire 180 milliárd forint keretösszeget különítettek el – közölte az európai uniós fejlesztésekért felelős helyettes államtitkár pénteken Debrecenben. Tovább »

Az atomenergetikai terén szerzett magyar tapasztalatokra épít Vietnam

2014. október 31., péntek · Hozzászólok

Vietnam a jövőben is számít azokra a tapasztalatokra, amelyekre a magyar szakemberek a paksi atomerőmű biztonságos üzemeltetése során szert tettek – mondta Vietnam magyarországi nagykövete Budapesten, vietnami szakemberek nukleáris továbbképzési programjának zárásán. Tovább »

Kosárlabda: Nem tudta megállítani a Falcót a Szedeák

2014. október 31., péntek · 5 hozzászólás

szedeak_mafc18_gs

A remek támadójátékkal bíró szombathelyieket csak ideig tudta feltartóztatni a Naturtex-SZTE Szedeák, így vereséget szenvedett Nikola Lazic együttese a Falco otthonában. Tovább »

Internetadó – A szervezők szerint győztek a tüntetők Budapesten

2014. október 31., péntek · Hozzászólok

netadobp

Győzelemnek nevezték a tervezett internetadó elleni tüntetések szervezői pénteken Budapesten, hogy a Nemzetgazdasági Minisztérium kezdeményezte az új adótípusról szóló javaslat visszavonását. A tüntetők ismét a József nádor téren gyűltek össze. Tovább »

November elsején hatályba lép az elszámolási törvény

2014. október 31., péntek · Hozzászólok

November elsején hatályba lép az elszámolási törvény, amelynek alapján a bankoknak el kell számolniuk ügyfeleikkel az árfolyamrés semmissége és az egyoldalú szerződésmódosítások miatt keletkezett túlfizetéseket. A Magyar Nemzeti Bank (MNB) rendelete, amely az elszámolás részletes módszertanát tartalmazza, november legelején jelenik meg – közölte az MTI érdeklődésére a jegybank. Tovább »

Internetadó: vége a “horrorisztikus” tüntetésnek, november 17-én folytatják (FRISSÜL) + FOTÓK

2014. október 31., péntek · 83 hozzászólás

tumtetes_okt_31_46_gs

A keddinél kisebb létszámban, néhány százan érkeztek az internetadó elleni tüntetésre Szegeden, ami Orbán reggeli bejelentését követően immár a miniszterelnök lemondását, illetve az adócsomag újragondolását követelte. A tömegben a szomszédos Halloween-partiból érkező zombik, vámpírok és egyéb horrorisztikus maskarákat öltő fiatalok is feltűntek. Tovább »

Internetadó – Az NGM kezdeményezte az internetadó visszavonását

2014. október 31., péntek · Hozzászólok

A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kezdeményezte a távközlési adóról szóló törvény kiterjesztéséről szóló javaslat visszavonását az Országgyűlés gazdasági bizottságának elnökénél – közölte a tárca pénteken az MTI-vel. Tovább »

Megindult a forgalom Szentes és Szegvár között

2014. október 31., péntek · Hozzászólok

Egy traktor és egy személyautó ütközött – írja a police.hu. Tovább »

Következő oldal »