A Jobbik újra benyújtja a kommunista vezetők közéletből kitiltását célzó javaslatot

2014. június 30., hétfő · 7 hozzászólás

A Jobbik újra benyújtja az Országgyűlésnek a volt kommunista vezetők közéletből kitiltását célzó javaslatát – mondta Novák Előd, a párt alelnöke hétfői sajtótájékoztatóján.
Tovább »

Vb-2014: nehezen, de hozta a kötelezőt Franciaország

2014. június 30., hétfő · Hozzászólok

franciaorszag_nigeria

A francia válogatott 2-0-ra legyőzte Nigéria csapatát a brazíliai labdarúgó-világbajnokság hétfői első nyolcaddöntőjében.
Tovább »

Rétvári: a Kádár-korszak bűnben fogant

2014. június 30., hétfő · 4 hozzászólás

Ahogy az aradi vértanúk kivégzése miatt Ferenc József uralkodása, ugyanúgy az 1956-os forradalom leverésével kezdődő Kádár-korszak is bűnben fogant, ezért sohasem lesz legitimálható, annál kevésbé, mert Kádár sosem tett lépéseket a jogállamiság felé – mondta Rétvári Bence, a KDNP alelnöke egy Kádár János munkásságát és a következményeit bemutató hétfői konferencián Budapesten. Tovább »

Egyévesek a nemzeti dohányboltok, kevesebb fiatalkorú dohányzik

2014. június 30., hétfő · Hozzászólok

Sikerült visszaszorítani a fiatalkorúak dohányzását Magyarországon a dohánytermék-kiskereskedelem egy éve működő koncessziós rendszerével – állapította meg az ND Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. Tovább »

Az egészség és a cukor viszonya

2014. június 30., hétfő · Hozzászólok

lit_szechenyiterv_logo

Egy átlagos testméretű ember szervezete naponta átlagosan 320 g szénhidrátot, 60 g fehérjét, valamint 65 g zsírt igényel.
Tovább »

Mobilparkolás – Hét szolgáltató közül választhatnak az ügyfelek

2014. június 30., hétfő · Hozzászólok

Az autósok és intézmények jelenleg hét mobilparkolási szolgáltató közül választhatnak a keddtől működő új mobilparkolási rendszerben, ezek a három mobilcég, továbbá az Mpark, az Evopay és a Barion rendszert létrehozó Sense/Net Zrt., illetve az integrátor Nemzeti Mobilfizetési Zrt. – közölte a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. az MTI-vel hétfőn. Tovább »

Rogán: az árfolyamkockázat ügyében a bankok és az adósok osztoznak a felelősségen

2014. június 30., hétfő · Hozzászólok

Az árfolyamkockázat ügyében a bankok és a hitelfölvevők osztoznak a felelősségen – mondta Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője hétfőn az M1 Napirend előtt című műsorában. Hozzátette, a párt azt kérte a kormánytól, hogy ne a jelenlegi piaci árfolyamon forintosítsák a hiteleket. Tovább »

Megalakult a Kisteleki Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület

2014. június 30., hétfő · Hozzászólok

Június 5-én, csütörtökön 16 fő jelenlétével megalakult a Kisteleki Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület. Tovább »

Kiss-Rigó László búcsúztatta el Grosics Gyulát

2014. június 30., hétfő · 2 hozzászólás

Grosics Gyula

Hétfőn vettek végső búcsút Grosics Gyulától, az Aranycsapat legendás kapusától, aki június 13-án, nyolcvannyolc évesen hunyt el. Tovább »

Alkotó hivatalnokok – képzőművészeti tárlat a városházán + FOTÓK

2014. június 30., hétfő · 2 hozzászólás

varoshazi_dolgozok_kiallitasa20_gs

Eddig nem ismert oldalukról mutatkoznak be a szegedi polgármesteri hivatal dolgozói, Alkotó hivatalnokok címmel festményeikből, fotóikból és gyöngyből készült ékszereikből rendeztek kiállítást a Köztisztviselők Napja alkalmából. Tovább »

Következő oldal »