Kézilabda: simán nyert Csurgón, döntőben a Pick Szeged

2014. április 30., szerda · 2 hozzászólás

pick_sporting_mj-45

Az első félidőben negyedórán át nem talált be a Csurgó, így azután esélye sem volt a sokkal motiváltabb Pick ellen a bajnoki elődöntő második felvonásában.
Tovább »

Az NVB elmarasztalta az ATV-t a Jobbik mellőzése miatt

2014. április 30., szerda · 3 hozzászólás

A Nemzeti Választási Bizottság (NVB) elmarasztalta az ATV azért, mert április 8. és 28. közötti műsorfolyamában nem biztosította megfelelően az EP-választáson induló Jobbiknak a programja ismertetését; a testület szerint a kereskedelmi televízió a választási eljárás két alapelvét is megsértette.
Tovább »

Csütörtöki programajánló: majális a ligetben és Dorozsmán

2014. április 30., szerda · Hozzászólok

majalis64_gs

Az Erzsébet liget mellett a dorozsmai Hősök Ligetében is színes programokkal várják a majálisozókat. A SZEGEDma.hu standját is érdemes felkeresni a ligetben, sörkülönlegességekkel várjuk a szegedieket. Tovább »

Május elsején is az ország nagy részén várható felhőszakadás

2014. április 30., szerda · Hozzászólok

Tizenkét megyére és a fővárosra adott ki figyelmeztetést a várható felhőszakadás miatt csütörtökre a meteorológiai szolgálat.
Tovább »

A képernyő méretéhez igazítják a filmek letöltésének árát

2014. április 30., szerda · Hozzászólok

A frissen megjelent filmek letöltésének árát a képernyő mérete határozza majd meg a jövőben: aki mozivászon méretű kivetítőn nézi sokat, aki okostelefonon nézi, keveset fizet – vetítette előre Jeffrey Katzenberg egy kaliforniai konferencián.
Tovább »

Szócska: nincs napirenden az energiaital-fogyasztás korlátozása a fiataloknál

2014. április 30., szerda · Hozzászólok

Nincs napirenden az energiaital-fogyasztás korlátozása a fiataloknál – mondta Szócska Miklós egészségügyért felelős államtitkár szerdán az MTI-nek.
Tovább »

A TeSzedd! mellé állt a Magyar Posta

2014. április 30., szerda · Egy hozzászólás

A TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akció mellé áll a Magyar Posta. A társaság, amely saját tevékenysége során is igyekszik egyre nagyobb hangsúlyt helyezni környezetünk védelmére, komoly támogatást nyújt a 2014. évi TeSzedd! megvalósításához: biztosítja az akció lebonyolításához szükséges eszközök csomagolását és kiszállítását a helyi koordinátorok részére. Az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség (OHÜ) jelenlegi adatai szerint ez országszerte legalább 1500 különböző helyszínt jelent majd.
Tovább »

Új elnököt választanak az MTA élére a jövő héten

2014. április 30., szerda · Hozzászólok

Új elnököt választanak a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) hétfőn kezdődő 185. közgyűlésén, emellett díjakat is átadnak, valamint beszámolók hangzanak el a köztestület elmúlt évi tevékenységéről és javaslatot tesznek a szervezet jövő évi költségvetési irányelveire is.
Tovább »

Lázár: pályázóbarát támogatási rendszert alakít ki a kormányzat

2014. április 30., szerda · Egy hozzászólás

A 2014-2020-as uniós költségvetési időszakra olyan fejlesztéspolitikai intézményrendszert alakít ki a kormányzat, amely egyszerre tanul az elmúlt időszakban elkövetett hibákból és megőriz minden elemet, amely egy pályázóbarát működési modell alapfeltétele.
Tovább »

Villámcsapás miatt késnek a vonatok a szegedi vonalon

2014. április 30., szerda · Hozzászólok

Villámcsapás okozta műszaki hiba miatt késnek a vonatok a Budapest-Cegléd-Szeged vasútvonalon – közölte a MÁV szerda délután az MTI-vel.
Tovább »

Következő oldal »