Vona Gábor Szegeden: Néppárttá vált a Jobbik (FRISSÍTVE) + FOTÓK

2014. március 31., hétfő · 35 hozzászólás

vona_gabor_szegeden01_gsA kampányt a Jobbik nyerte, mert az egyetlen párt volt, amely pozitív üzenetekkel és nem sárdobálással fordult a választókhoz – jelentette ki Vona Gábor, a párt elnöke szegedi fóruma előtti sajtótájékoztatóján. Tovább »

Fagyos lesz az éjszaka több megyében

2014. március 31., hétfő · Hozzászólok

Nyolc megyére és a fővárosra figyelmeztetést adott ki a várható talaj menti fagy miatt a meteorológiai szolgálat. Tovább »

Fórum a gyermekkori diabéteszről + FOTÓK

2014. március 31., hétfő · Hozzászólok

vedohalo_egyesulet

2014. március 31-én a Védőháló Közhasznú Egyesület fórumot rendezett a gyermekkori diabéteszről a Vedres utcai óvodában. Tovább »

Keddi programajánló: A város alatt, KÖ7 és Woyzeck

2014. március 31., hétfő · Hozzászólok

a_varos_alattA képző- és iparművészet napjára invitálják a KÖ7-re az érdeklődőket, a Belvárosi moziban folytatódik a Lengyel Filmestek, míg a Pinceszínházban Woyzeck-Trans – utaztató színház várja a nagyérdeműt. Tovább »

Világsztárokkal zárul a Szegedi Nemzetközi Gitárfesztivál

2014. március 31., hétfő · Hozzászólok

gitarfesztFlamenco táncgálával ér véget a XV. Szegedi Nemzetközi Gitárfesztivál április 13-án. A zárónapon világhírű zenészek és művészek mutatkoznak be az IH Rendezvényközpont színpadán. Tovább »

Fennáll a gyanúja, hogy az eltitkolt százmilliók összefüggnek Simon politikai tisztségeivel

2014. március 31., hétfő · 2 hozzászólás

Az Országgyűlés mentelmi bizottsága bizonyítani nem tudja, de megállapította, hogy fennáll annak a gyanúja, hogy Simon Gábor eltitkolt százmilliói összefüggésben állnak országgyűlési képviselői, illetve MSZP-elnökhelyettesi tisztségével. A többi közt ezt tartalmazza a testület által hétfőn elfogadott jelentés, amely az Országgyűlés honlapján olvasható. Tovább »

Kö7: “Fedezd fel bátran a terepet, ismerj meg új embereket!” + FOTÓK

2014. március 31., hétfő · Hozzászólok

SZS20140331_ko7_megnyito_006“Itt vagyunk, közel hozzád/ A délutánod programozd át!” – szólt az official D2 song a Belvárosi Moziban, buzdítva a fiatalokat a hétfőn kezdődő Kö7 rendezvényeire.
Tovább »

Feleségének ajándékozta ingatlanjait Simon Gábor

2014. március 31., hétfő · 4 hozzászólás

Feleségének ajándékozta a XVIII. kerületi családi házát Simon Gábor volt szocialista politikus, akinek a XII. kerületi lakására is széljegyen rákerült felesének tulajdonjogi bejegyzési kérelme aznap, amikor Simon Gábort letartóztatták – számolt be hétfőn az mno.hu. Tovább »

Kósa: El kell menni szavazni!

2014. március 31., hétfő · 3 hozzászólás

Arra biztatunk mindenkit, szavazzon a Fidesz-KDNP jelöltjeire és listájára – jelentette ki Kósa Lajos. Tovább »

Emelkedik az üzemanyagok ára

2014. március 31., hétfő · Hozzászólok

Emeli bruttó 3 és 5 forinttal a gázolaj és a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. – értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI. Tovább »

Következő oldal »