Hétvégi programajánló: Colours Fesztivál és koncertdömping + VIDEÓ

2014. február 28., péntek · Hozzászólok

colours fesztivalÚr és Sofőr című darabot a Kapca Kávézó-Bisztróban láthatja a közönség, a Városi Rock Klubban a TotalCommander és a Purple Sludge lép színpadra, de a Rongyban három koncertre invitálják a bulizni vágyókat, míg a Live Music Clubban négy fellépő lesz.
Tovább »

Vona: a Jobbik meglepetést fog okozni április 6-án

2014. február 28., péntek · 6 hozzászólás

vona_gabor01_gsA Jobbik meglepetést fog okozni április 6-án – jelentette ki Vona Gábor pártelnök a veszprémi lakossági fóruma előtt tartott sajtótájékoztatón.
Tovább »

Egyiptomi sírkamra épül Szegeden

2014. február 28., péntek · Egy hozzászólás

Egyiptomi sírkamrát építenek a szegedi Kass Galériában: az ókori egyiptomiak túlvilágának rejtélyeit bemutató kiállítás egy nagyszabású fáraó-tárlat része, melyet három helyszínen rendez meg a Móra Ferenc Múzeum.
Tovább »

Fazekas Sándor: szükség van a vidéki életforma fenntartására

2014. február 28., péntek · 4 hozzászólás

fazekassandor01_szsFontos, hogy folytatódjon az a vidékpolitika, amely a kistelepüléseken élőket is hozzásegíti a városlakók számára természetes életszínvonalhoz – jelentette ki a vidékfejlesztési miniszter Tiszaszőlősön, a község ivóvízminőség-javító beruházását elindító rendezvényen pénteken.
Tovább »

Lázár: jelentős fejlesztések valósulnak meg Makón

2014. február 28., péntek · 4 hozzászólás

Lázár János; Kovács SándorJelentős fejlesztések valósulnak és valósultak meg Makón, ezek közül a legfontosabbak a közlekedés rendbetételét célzó beruházások – jelentette ki Lázár János Miniszterelnökséget vezető államtitkár pénteken a Maros-parti városban.
Tovább »

Vízilabda világkupák: a nők kerültek nehezebb négyesbe

2014. február 28., péntek · Hozzászólok

Benedek TiborA magyar női vízilabda-válogatottra két roppant erős ellenfél is vár az augusztusi világkupán, míg a férficsapatnak vélhetően a horvát együttessel kell majd harcolnia az elsőségért négyesében.
Tovább »

VM: 35 milliárd forinttal támogatták a fiatal gazdákat

2014. február 28., péntek · Hozzászólok

Jelentős összeg, mintegy 35 milliárd forint jutott ebben a kormányzati ciklusban a fiatal gazdák induló támogatására – közölte Bitay Márton, a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) állami földprogramért felelős államtitkára a Fiatal Gazda Konferencián pénteken Budapesten.
Tovább »

Orbán: Magyarország az egészségügy területén is jobban teljesít

2014. február 28., péntek · 5 hozzászólás

Horváth István; Orbán Viktor; Puskás Imre; Muth LajosMagyarország ma már jobban teljesít az egészségügy területén is, mint korábban, de még nem elég jól. Vannak egészségügyi intézmények, amelyek segítségre szorulnak a jövőben is – mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken Szekszárdon.
Tovább »

Törvénykezési helyek jöhetnek létre a járásbíróságokon

2014. február 28., péntek · Hozzászólok

Törvénykezési helyek jöhetnek létre a járásbíróságokon, az erről szóló törvényjavaslat benyújtásáról a kormány szerdai ülésén döntött – közölte a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium pénteken az MTI-vel.
Tovább »

Szenvedélybetegeknek is segít az SZTE életvezetési tanácsadója

2014. február 28., péntek · 2 hozzászólás

drog_gsVizsga előtt becsap egy felest, gyógyszerrel javítja a hangulatát, internetfüggő vagy őrülten shoppingol. Nem tűnnek ezek súlyos problémának, de a sóvárgás elhatalmasodhat, és segítség nélkül nem győzhető le. Az SZTE Egyetemi Életvezetési Tanácsadóhoz azonban a szenvedélybetegek is bátran fordulhatnak új ingyenes, névtelen, de szakmai szolgáltatásának köszönhetően.
Tovább »

Következő oldal »