Labdarúgás: lekontrázták a vasutasok a diszkoszvetősöket + FOTÓK

2014. január 31., péntek · Hozzászólok

fk_szvse15_gsVérbeli szegedi rangadót rendeztek a péntek esti Felső Tisza parti fagyban: a SZVSE már hárommal is vezetett, az FK szorossá tette a végét. Tovább »

Elsőfokú figyelmeztetés viharos szél miatt Csongrád megyére

2014. január 31., péntek · Egy hozzászólás

Öt dunántúli megyére az ónos eső miatt narancssárga, vagyis másodfokú figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat szombatra. A viharos erősségű széllökések miatt Csongrád megyében elsőfokú figyelmeztetés van érvényben. Tovább »

Futsal: Tombácz-parádéval nyert az UTC + FOTÓK, VIDEÓ

2014. január 31., péntek · 6 hozzászólás

utc_mafc08_gsSikerrel vette az újabb akadályt az UTC Futsal Team, Brinszky Adrián együttese egy végletekig kiélezett mérkőzésen, a hajrában szerzett találatokkal tudott nyerni a MAFC BME Docler Akadémia együttese ellen a férfi futsal NB I 18. fordulójában.
Tovább »

Hétvégi programajánló: Bob herceg akadálymentesítve, fizika, rock és metál

2014. január 31., péntek · Hozzászólok

fizika-napjaIzgalmas kísérletek és bemutatók várják az érdeklődőket a Fizika Napján szombaton, délután a Bob herceget jeltolmácsolással láthatja a nagyérdemű, míg a Rongyban a Turn Of Mind és a Nonverse koncertezik. Tovább »

Vízilabda: nagy csatában, de biztosan nyert az A-Híd Szeged + FOTÓK

2014. január 31., péntek · Egy hozzászólás

beton_debrecen_mj 27Jobban kezdett a Debrecen, de fokozatosan összeszedte magát az A-Híd, s kiváló védekezésével a maga javára fordította a rangadót.
Tovább »

Labdarúgás: távoztak Makóról a Guberinic testvérek

2014. január 31., péntek · Egy hozzászólás

guberinic_tape_mako_mj-421Veselin Guberinic tanulmányi okokból távozik, testvére foglalkoztatásától költségkímélési okokból tekint el a Maros-menti klub vezetősége.
Tovább »

Átadták az SZTE Füvészkert megújult üvegházát

2014. január 31., péntek · Egy hozzászólás

_MG_3161Uniós pályázat keretében újították fel az SZTE Füvészkert meleg égövi növénygyűjteményének üvegházát. A két részre osztott üvegházban egy fűthető vizű tavat is kialakítottak, valamint korszerűsítették a botanikus kert teljes fűtésrendszerét. Tovább »

MÁV-Start: hamarosan évi 50 millió utas netezhet ingyen a vonatokon

2014. január 31., péntek · Egy hozzászólás

A MÁV-Start Zrt. felújítási programjában megjelölt 735 jármű wifirouterrel történő felszerelése hamarosan befejeződik, így évente akár 50 millió utasnak lesz lehetősége ingyen netezni a vonatokon – közölte a személyszállító vasúttársaság pénteken. Tovább »

Czilczer Olga versei és jelmezötletek a Somogyi-könyvtárban

2014. január 31., péntek · Hozzászólok

Böjtelő havának első napjaiban a Somogyi-könyvtár könyvbemutatóval várja a versszerető nagyérdeműt, jelmezötletekkel a legkisebbeket és szüleiket, valamint emlékező tárlattal a tudománytörténet iránt érdeklődőket. Tovább »

Orbán: Európa jövője a nyugati identitás és a keleti aktivitás

2014. január 31., péntek · 6 hozzászólás

Európa jövője a nyugati identitás és a keleti aktivitás, azaz értékeink szilárd megőrzése mellett “gőzerővel” kell építeni a keleti gazdasági kapcsolatokat – írta válaszában Orbán Viktor miniszterelnök az Egyesült Államokban élő John Lukacsnak. Tovább »

Következő oldal »