Bulvár

Őrizetbe vették a 2-es villamoson verekedő férfit (FRISSÍTVE)

Őrizetbe vették a 2-es villamoson verekedő férfit (FRISSÍTVE)

2013. december 9., hétfő
Őrizetbe vették a 2-es villamoson verekedő férfit (FRISSÍTVE)
img_1684_0

Gyanúsítottként hallgatják ki a szegedi nyomozók azt a férfit, aki egy utast bántalmazott a 2-es villamoson. A fiatal beismerő vallomást tett, társát is elfogták - írja a police.hu.

A feljelentés szerint 2013. december 6-án az esti órákban egy 28 éves férfi Szegeden a 2-es villamoson utazott. Az egyik utas rágyújtott egy cigire, ezért a későbbi sértett megkérte, hogy nyomja azt el. Amikor ennek nem tett eleget, kivette a kezéből, és ő maga taposta el a cigarettát. A gyanúsított ekkor minden szó nélkül a sértettre támadt, akit brutális módon bántalmazott. A fiatalember 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói 2013. december 9-én megállapították a gyanúsított személyazonosságát. H. Csongor 24 éves szegedi férfi miután megtudta, hogy a rendőrök városszerte keresik, 15 órakor jelentkezett a rendőrségen. A Szegedi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntette kísérletével gyanúsította meg H. Csongort. A 24 éves fiatalember részletes, tényfeltáró, beismerő vallomást tett. A nyomozók kihallgatását követően őrizetbe vették. A rendőrség kezdeményezi az ügyészségnél, hogy tegyenek indítványt a bíróságon a gyanúsított előzetes letartóztatására.

20130912201307

A szegedi nyomozók december 9-én az esti órákban elfogták és előállították H. Csongor társát, Gy. Lászlót. Ellene szabadlábon hagyása mellett garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A 25 éves szegedi lakost azzal gyanúsítják a nyomozók, hogy ugyan a sértettet nem bántalmazta, de a villamosba a leszállást követően belerúgott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.