Szerdai programajánló: majális Szeged-szerte + VIDEÓ

2013. április 30., kedd · Hozzászólok

majalis59_gsAz újszegedi liget mellet Szőregen, Dorozsmán és a Klapka téren is színes programok, koncertek várják a kikapcsolódni vágyókat.
Tovább »

Zoknis flash mob a belvárosban + VIDEÓ, FOTÓK

2013. április 30., kedd · 3 hozzászólás

zoknisflashmob_01_va„Hökkentsük meg a szegedi utca emberét!” – szólt a felhívás, melyben arra kérték a fiatalokat, vegyenek minél színesebb, kirívóbb zoknit, így ünnepelve a nem hivatalos zokni világnapot.
Tovább »

Közel 4 ezer magánszemélynek van legalább 10 milliós adóhátraléka

2013. április 30., kedd · Egy hozzászólás

A 2013. március végi állapot szerint 3894 magánszemély szerepel az adóhatóság 180 napon túl folyamatosan fennálló, legalább 10 millió forint tartozást felhalmozó magánszemélyeket tartalmazó listáján – írja a Napi Gazdaság.
Tovább »

A Jobbik továbbra is tiltaná a politikai pártok külföldi támogatását

2013. április 30., kedd · 13 hozzászólás

A Jobbik ismételten a magyar politikai pártok külföldről érkező támogatásának tiltását sürgeti a Haza és Haladás Alapítvány nyilvánosságra hozott támogatói listája kapcsán – jelentette ki keddi sajtótájékoztatóján Gyüre Csaba az ellenzéki párt alelnöke.
Tovább »

Labdarúgás: Dóra János mesterhármasával hengerelt az FK + FOTÓK

2013. április 30., kedd · 11 hozzászólás

fk_bordany35_gsNehézkesen indult, végül sima lett az FK 1899 Szeged győzelme – Szalai és Dóra vezényletével – a Bordány ellen. Tovább »

Labdarúgás: ötösre vizsgázott a Zsombó a Sándorfalva ellen + FOTÓK

2013. április 30., kedd · 3 hozzászólás

zsombo_sandorfalva14_gsA triplázó Busa Gergely és Németh Tamás vezérletével pompás mérkőzésen gyűjtötte be a roppant fontos három pontot a zsombói gárda. A megye II. hétközi fordulójának nyitómeccsét élőben kísérhették figyelemmel portálunkon. Tovább »

A magyar almát, paprikát és barackot is népszerűsítik az idén

2013. április 30., kedd · Egy hozzászólás

A dinnye mellett a magyar alma, paprika és barack vásárlása, fogyasztása érdekében is indul népszerűsítő kampány 2013-ban, a szakmai előkészítő munka a Vidékfejlesztési Minisztériumban (VM) a napokban kezdődött el – tájékoztatott Simonka György fideszes országgyűlési képviselő.
Tovább »

Médiafoci: két percre a bravúrtól – a Szedeák pontot mentett + FOTÓK

2013. április 30., kedd · Hozzászólok

mediafoci21_gsFordulatos mérkőzésen a médiások történetük egyik legjobb játékával szereztek egy pontot a kosarasok ellen – a végére kicsit kiengedtek az újságírók…
Tovább »

Vízilabda: hatalmas csatában nyert Belgrádban az A-Híd Szeged

2013. április 30., kedd · Egy hozzászólás

ahidszegedve_gsÓriási csatára kényszerítette az A-Híd Szeged a Crvena zvezdát, ám a győzelem ellenére a továbbjutás elmaradt.
Tovább »

Sakk: Lékó zárásként is remizett

2013. április 30., kedd · Hozzászólok

Lékó Péter a keddi zárófordulóban is döntetlent ért el a sakk Grand Prix-sorozat svájci tornáján, melyet így tíz remivel és egy vereséggel zárt.
Tovább »

Következő oldal »