Ősszel indul a Nemzeti Mobilfizetési Rendszer

2013. március 31., vasárnap · Hozzászólok

Ez év őszén elindul a Nemzeti Mobilfizetési Rendszer, amellyel a közlekedéshez kapcsolódó közszolgáltatások, így a parkolás, az autópálya-használat, a városi közösségi, a helyközi és a vasúti közlekedés válik mobilfizetéssel elérhetővé – jelentette be a rendszert megvalósító, 100 százalékos állami tulajdonú Nemzeti Mobilfizetési Zrt. kedden.
Tovább »

Fogjunk össze a belvízkárok megelőzése érdekében!

2013. március 31., vasárnap · Hozzászólok

Megyénkben Balástya és Felgyő településeken folyik belvízvédekezés I., illetve II. fokú belvízvédelmi fokozat elrendelése mellett.
Tovább »

Április elsején ismét lesz a tavakon viharjelzés

2013. március 31., vasárnap · Hozzászólok

Hétfőn megkezdődik tavainkon az október végéig tartó viharjelzési szezon. A jelzéseket az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) siófoki obszervatóriumából adják ki a Balaton, a Velencei-tó és a Tisza-tó térségére – közölték a katasztrófavédelem csütörtöki rendezvényén Balatonföldváron, ahol próbaindítást hajtottak végre a rendszeren.
Tovább »

Teke: Bajnokok Ligája győztes a Szegedi TE

2013. március 31., vasárnap · 2 hozzászólás

A férfi tekecsapat Bajnokok Ligája döntőjében a Szegedi TE a házigazda szlovák Podbrezova ellen játszott és 6-2-re nyert, ezzel története második BL-sikerét érte el.
Tovább »

Labdarúgás: a hétvége összes Csongrád megyei eredménye + TABELLÁK

2013. március 31., vasárnap · Egy hozzászólás

Zárulnak a hétvégi fordulók a bajnokságokban. Összeállításunkban valamennyi eredményt megtalálják NB II-től megye III-ig, s a tabellákat is böngészgethetik. Tovább »

Elhunyt Etka anyó

2013. március 31., vasárnap · 7 hozzászólás

Életének kilencvenharmadik évében elhunyt az Etka jógarendszer megalkotója, Kártyikné Benke Etka. Mindenki Etka anyója húsvét vasárnap távozott ebből a világból.
Tovább »

Labdarúgás: Pécsek fejese döntött Kisteleken + FOTÓK

2013. március 31., vasárnap · 3 hozzászólás

A nem túl magas színvonalú első félidőt követő második felvonásban egy szöglet után jutott előnyhöz a SZVSE, amelyet aztán meg is őriztek a Vasutasok, elhozva a három pontot Kistelekről.
Tovább »

Labdarúgás: Bokányi-bombák okozták a Zákányszék vesztét + FOTÓK

2013. március 31., vasárnap · Hozzászólok

Gólgazdag meccset vívott a megye II. felé kacsingató Mórahalom II. és a télen megerősödött Zákányszék, a vendégek húzták a rövidebbet az adok-kapokból, de mindkét fél büszke lehet a mutatott produkciójára. Tovább »

Labdarúgás: potyára utazott a Makó, elmaradt a meccs

2013. március 31., vasárnap · 2 hozzászólás

Az NB III Alföld csoport listavezetőjéhez, a Dunaharaszti MTK-hoz látogatott a megye jelenleg második legjobban álló csapata, a Makó FC vasárnap délután, ám a találkozó elmaradt – csak a vendégeknek nem szólt senki…
Tovább »

Kijutott a Világjátékokra a női strandkézilabda-válogatott

2013. március 31., vasárnap · Hozzászólok

A magyar női strandkézilabda-válogatott is részt vehet a július 25-én kezdődő kolumbiai Világjátékokon.
Tovább »

Következő oldal »