Garantáltan tanyasi termékek a Mars téri piacon

A Csongrád Megyei Agrár Nonprofit Közhasznú Kft. a tanyai gazdálkodók gazdasági helyzetének stabilizálása érdekében „Tanyai termékek piacra jutásáért Csongrád Megyében” címmel projektet valósít meg.

A Csongrád Megyei Agrárkamara, a Csongrád Megyei Agrár Nonprofit Közhasznú Kft. a Szegedi Vásár és Piac Kft.-vel közösen lehetőséget biztosít tanyai termelőknek, hogy 2013. február 4. és április 30. között, hétfői napokon díjtalanul árusíthassanak a Mars téri piac nagy csarnokában.

Ezzel a kezdeményezéssel szeretnének hagyományt teremteni, tematikus tanyai termék piaci napok segítségével erősíteni a város-vidék kapcsolatot. A piac jó lehetőség a termelő-vásárló bizalmi kapcsolat kialakítására, megerősítésére. A termelőkön, termékeken keresztül a vásárlók a településeket is jobban megismerhetik.

A projekt keretében lehetőséget biztosítanak a tanyán gazdálkodók számára, hogy olyan kiskereskedőkkel, vendéglátókkal alakíthassanak ki együttműködést, akik érdeklődnek tanyai mezőgazdasági termékek, élelmiszerek iránt.

A Csongrád Megyei Agrárkamara székházában, jelentkezések alapján üzleti fórumokat, termék börzéket szerveznek, ahol a kiskereskedő és vendéglátó szakemberek közvetlenül megismerkedhetnek a tanyagazdák termékeivel.

3 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

 • '>
  3. Anonymus
  2013. január 30., szerda, 15:13
  Válaszolok

  Kíváncsi vagyok az áraikra! Az ötlet nem rossz,amíg csaló nem kerül közéjük!

 • '>
  2. tudatos
  2013. január 29., kedd, 20:12
  Válaszolok

  ott leszek és megnézem, kik és mit árulnak. az ötletet és a kezdeményezést amúgy remeknek tartom.

 • '>
  1. őstermelő
  2013. január 29., kedd, 19:45
  Válaszolok

  Véééégre! Csak gratulálni tudok hozzá!