Pénteki programajánló: Madárcsicsergés a Mórában, Miro a Reökben

2013. január 31., csütörtök · Hozzászólok

Joan Miró kiállítás nyílik a Reök-ben, míg a Móra-múzeumban Magyarországon élő madárfajokat mutatnak be fotók segítségével. A bulizni vágyókat latin estre várják a Millenniumiba, a Cooltour Caféban Sambafriqua Club lesz, míg a Rongyban Wolfgang majd a Cool Head Klan koncertek.
Tovább »

Szegedi rajongó tortája a New England Patriots Facebookján!

2013. január 31., csütörtök · Hozzászólok

A világ legismertebb amerikaifutball-csapatának, a New England Patriotsnak a Facebook oldalán jelent meg a képünkön látható torta. Mint kiderült, egy szegedi Pats-drukker kapta születésnapja alkalmából.
Tovább »

Labdarúgás: Drogba gólt lőtt az FK-nak + FOTÓK

2013. január 31., csütörtök · Hozzászólok

Egy héten belül a harmadik edzőmérkőzését játszotta le az FK 1899 Szeged, csütörtök este, a Kiskundorozsmát látták vendégül a Felső Tisza parti stadion műfüves pályáján. A vendégek egy izgalmas találkozón két góllal bizonyultak jobbnak.
Tovább »

Lázár tovább csökkentené az áram és a gáz árát + FOTÓK, VIDEÓ

2013. január 31., csütörtök · 6 hozzászólás

A megélhetési költségek csökkentésének egyik fontos lépése volt a gáz és az áram árának mérséklése, azonban további intézkedésekre van szükség – jelentette ki Lázár János csütörtökön Algyőn.
Tovább »

A Jobbik örül, hogy vége lehet Szegeden a „balliberális tobzódásnak” + FOTÓK

2013. január 31., csütörtök · 17 hozzászólás

Szegeden, a Jobbik évértékelésén elhangzott, hogy a honi politika kétpólusúvá vált: együtt Jeruzsálemig vagy együtt Jeruzsálem nélkül.
Tovább »

Újabb videó került elő az apátfalvi rendőrgázolásról

2013. január 31., csütörtök · Hozzászólok

Újabb videofelvétel került elő a tavaly októberi, Apátfalván történt halálos rendőrgázolásról – hangzott el csütörtökön a tv2 Tények című műsorában.
Tovább »

A szegedi Hegyi Pétert beválasztották az UEFA játékvezetői bizottságába

2013. január 31., csütörtök · 3 hozzászólás

Az UEFA két új magyar tagot is beválasztott bizottságaiba. Nyilasi Tibor a Futball Bizottságnak, míg Hegyi Péter a játékvezetők szakmai bizottságának, a Convention Panelnek lett tagja – olvasható az mlsz.hu-n.
Tovább »

Új eljárást kértek a védők a fekete sereg-ügyben

2013. január 31., csütörtök · Hozzászólok

A jogerős ítélet megváltoztatását – enyhítést, felmentést -, illetve az eljárás megismétlését indítványozták a fekete sereg néven elhíresült bűnszervezet tagjainak ügyében eljáró védők a Kúrián csütörtökön.
Tovább »

Továbbra is jelentős a Fidesz előnye

2013. január 31., csütörtök · 8 hozzászólás

Továbbra is jelentős a Fidesz előnye a legnagyobb ellenzéki párthoz képest – állapította meg a Századvég a januári közvélemény-kutatásában, amely csak kismértékű elmozdulást mért a politikai pártok támogatottságában a tavaly év végi adatokhoz képest.
Tovább »

Megalakult a felsőoktatási kerekasztal – munkacsoportokban kezdik az egyeztetést

2013. január 31., csütörtök · Hozzászólok

Megalakult a felsőoktatási kerekasztal csütörtökön a fővárosban. Három munkacsoport létrehozásáról döntöttek a résztvevők.
Tovább »

Következő oldal »