Lezárult a gyűjtés a Mars téri piacon – köszönet a boldog pillanatokért

Rengetegen csatlakoztak ahhoz a jótékonysági akcióhoz, melyet a Szegedi Vásár és Piac Kft. és a Fészek Nagycsaládosok Egyesülete kezdeményezett a rászoruló nagycsaládosok megsegítésére. Erdei Péter, a piacot üzemeltető cég ügyvezető számol be az eredményekről.

Folyamatosan érkeztek az ajándékok december 1-je és 20-a között a Mars téri piacra, ahol minden nap reggel 8 óra és 13 óra között várták a látogatók adományait. Az akció rendkívül sikeresnek bizonyult, a vásárolni érkezők erejükhöz mérten nagy örömmel támogatták a rászorulókat.

„Köszönet a boldog pillanatokért! Minden adomány a nélkülöző, nehéz pénzügyi helyzetben lévő többgyermekes családok karácsonyfája alá kerül. Megható volt látni több héten keresztül azt az összefogást, igyekezetet, amellyel magánszemélyek, gazdasági szereplők és helyi politikusok csatlakoztak a jótékonysági kezdeményezéshez. Az akció végén több mint 200 család részesül a vegyes ruhaneműből, száraz élelmiszerekből és a tisztálkodási szerekből. Emellett rengeteg ismeretterjesztő könyvet számoltak össze a szervezők. A meghirdetett időszakban a családok számára önkormányzati képviselői adományként Gyimesi László, Szeged város tanácsnoka mint a gyűjtés egyik fővédnöke 100 családnak adott át ruhaneműt és egy mosógépet. Váratlan és egyben felemelő élmény volt számunkra, hogy a gyűjtés alkalmával egy kedves szegedi lakos egy komplett számítógépet is adakozott. A sikerre való tekintettel szeretnénk ebből az adománygyűjtésből hagyományt teremteni. Ezúton is köszönjük mindenkinek az adományozást, kellemes karácsonyt és nagyon boldog új évet kívánunk a 2013-as esztendőre a Szegedi Vásár és Piac Kft. és a Fészek Nagycsaládosok Egyesülete nevében!” – nyilatkozta Erdei Péter ügyvezető.

2 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

 • '>
  2. McArthur ezrds
  2012. december 21., péntek, 08:59
  Válaszolok

  Gyimesi máskor a 61 milliós jutalmat ne a cégvezetők között ossza szét. Akkor majd nem lesz éhes család Szegeden Karácsonykor.

 • '>
  1. éber
  2012. december 21., péntek, 06:59
  Válaszolok

  nemes gesztus