Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Bencsik Lilla

Jó Arc címen indított sorozatot útjára a SZEGEDma.hu, ezúttal az ÁRKÁD-ban beszélgettünk fiatalokkal. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között, ezúttal a PC-BoX Kft. jóvoltából.

A Tömörkény István Gimnáziumban tanul Bencsik Lili, speciális angol nyelvtagozatra jár. A tizenöt éves gimnazista még nem tudja, mivel szeretne foglalkozni, de az idegennyelvtudásra biztosan szüksége lesz, ezért jelentkezett angolra. Nemrég költözött Domaszékről Szegedre, de eddig is a napfény városában tanult, így jól ismeri a várost. Az ÁRKÁD legfelső emeletén lévő cukrászda az egyik kedvenc helyük, nyáron pedig az Acapellába járnak, legtöbbször jégkását kérnek a nagy melegben.

A Szeged Táncegyüttes Ficergő csoportjának táncosa Lili, legközelebb az Agórában lépnek fel januárban. Csoportjuk a legtöbbször nyáron szerepel fesztiválokon, voltak például Finnországban, de táncoltak a Folk Híd Nemzetközi Néptáncfesztiválon is Szegeden. Portálunknak elmondta, más nemzetiségek táncait is fesztiválokon tudja megismerni, például táncházakban.

0 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.