Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Bencsik Lilla

2012. december 12., szerda • Cikk nyomtatása • Küldés e-mailben
Fotó: Gémes Sándor

Jó Arc címen indított sorozatot útjára a SZEGEDma.hu, ezúttal az ÁRKÁD-ban beszélgettünk fiatalokkal. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között, ezúttal a PC-BoX Kft. jóvoltából.

A Tömörkény István Gimnáziumban tanul Bencsik Lili, speciális angol nyelvtagozatra jár. A tizenöt éves gimnazista még nem tudja, mivel szeretne foglalkozni, de az idegennyelvtudásra biztosan szüksége lesz, ezért jelentkezett angolra. Nemrég költözött Domaszékről Szegedre, de eddig is a napfény városában tanult, így jól ismeri a várost. Az ÁRKÁD legfelső emeletén lévő cukrászda az egyik kedvenc helyük, nyáron pedig az Acapellába járnak, legtöbbször jégkását kérnek a nagy melegben.

A Szeged Táncegyüttes Ficergő csoportjának táncosa Lili, legközelebb az Agórában lépnek fel januárban. Csoportjuk a legtöbbször nyáron szerepel fesztiválokon, voltak például Finnországban, de táncoltak a Folk Híd Nemzetközi Néptáncfesztiválon is Szegeden. Portálunknak elmondta, más nemzetiségek táncait is fesztiválokon tudja megismerni, például táncházakban.

Ugrás az oldal tetejére

Hozzászólások

Eddig nem érkezett hozzászólás. Szóljon hozzá!

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

A SZEGEDma.hu tekintettel van a személyiségi jogokra, elutasítja a gyűlöletkeltést és az uszítást. Kérjük, tegyen így Ön is, hiszen a hozzászólást saját felelősségére írja!
Ön a(z) 54.158.7.152 IP címről szól hozzá.

Ugrás az oldal tetejére