Futóversennyel zárták az évet Szegeden a Széchenyi téren + FOTÓK

Közel kétszáz ember zárta a Széchenyi téren egy közös futással a 2012-es évet: az óév utolsó napján tartott sportos délelőtt célja, hogy az egészséges életmódra tett fogadalmunkat már egy nappal korábban megalapozhassuk. A regisztrálók a mozgás öröme mellett értékes ajándékokkal is gazdagodhattak.

A legfiatalabb nevező öt hónapos, a legidősebb pedig hetven éves volt a december 31-én, délelőtt tíz órától tartott sportos délelőttön – igaz, az előbbi versenyzőnek babakocsiját toló szülei is nagy segítségére voltak. A „Kezdjünk Új Életet” elnevezésű rendezvényt a sportos, egészséges életmód népszerűsítése végett keltették életre, melynek köszönhetően sok kilátogató újévi tervei közé kerülhet majd be a rendszeres testmozgás.

“Az évet egy közös, kötetlen mozgással szeretnénk itt lezárni. Szilveszterre mindenki fogadalmakkal szokott készülni, reméljük a mai délelőtt után az egészségesebb életmód, a rendszeres sport is felkerül majd a listákra. Hagyományteremtő célzattal indítottuk el ezt a rendezvényt, bízunk benne, hogy jövőre is legalább ekkora érdeklődés lesz majd iránta” – árulta el portálunknak Dudás Zsanett szervező.

Kisebb-nagyobb pihenőkkel egy órán keresztül kocogott a közel kétszáz regisztráló a Széchenyi téren. Emellett egy közös zumba edzéssel is várták a Szegedi Városkép Kft. és a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány közös rendezvényére kilátogatókat. A fáradozások kifizetődőek voltak, hiszen a regisztráltak sorsoláson is részt vettek, amin a szerencsések wellness hétvégét, PlayStation3 játékot, Mp3 lejátszót és ajándékcsomagokat is kaphattak – feltehetően a téren futó, sportos Mikulás jóvoltából, aki a passzív szemlélődőket is invitálta a versenyre.

2 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

 • '>
  2. Imrezsolt:)
  2013. január 2., szerda, 22:05
  Válaszolok

  Nagyon jó ötlet! Csak így tovább! Köszi a szervezést.

 • '>
  1. egeszseges
  2012. december 31., hétfő, 17:05
  Válaszolok

  szmogos levegöben hiaba futnak…