A megyei lánglovagokat köszöntötték az év utolsó napján

2012. december 31., hétfő • Cikk nyomtatása • Küldés e-mailben

A Szegedi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságon az állománynak Mecsei Judit tűzoltó ezredes, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság ellenőrzési szolgálatvezetője köszönte meg az éves munkáját és kívánt boldog újévet, míg a megye többi városában a megyei igazgatóság igazgatóhelyettesei koccintottak az ügyeletet ellátó tűzoltókkal.

Mecsei Judit megtekintette a szegedi tűzoltók eszközeit, valamint az ebben az évben a kirendeltségen működését megkezdett egészségügyi és oktatási központokat, majd köszönetet mondott a tűzoltóknak az év folyamán végzett áldozatos munkájukért, és sok sikert kívánt az állománynak a 2013-as évre.

Szatmári Imre tűzoltó ezredes, a Csongrád megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója elmondta: mozgalmas évet tudhat maga mögött az igazgatóság, hiszen az egészségügyi és oktatási központok megnyitása mellett már most meghaladta a két és fél ezret a beavatkozások száma, amely főként a tavaszi és nyári szárazság miatt kialakult vegetációs tüzeknek köszönhető.

Az év folyamán új vízszállító jármű érkezett a Hódmezővásárhelyi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságra, és a következő évben új gépjárműfecskendő érkezik a megyeszékhelyre, és az idén 19 újonc kezdte meg tanulmányait, akik februárban állnak majd szolgálatba a megye parancsnokságain.

Az év utolsó napján Hódmezővásárhelyen, Makón és a Ruzsán az ügyeletes állománynak Huszár Tibor tűzoltó ezredes, a megyei igazgatóság igazgatóhelyettese, míg a szentesi és a makói szolgálatban lévő tűzoltóknak Mészáros Zoltán tűzoltó őrnagy, az igazgatóság gazdasági igazgatóhelyettese kívánt boldog új évet, és koccintott a tűzoltókkal – szolgálat lévén – alkoholmentes pezsgővel.

Ugrás az oldal tetejére

Hozzászólások

Eddig nem érkezett hozzászólás. Szóljon hozzá!

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

A SZEGEDma.hu tekintettel van a személyiségi jogokra, elutasítja a gyűlöletkeltést és az uszítást. Kérjük, tegyen így Ön is, hiszen a hozzászólást saját felelősségére írja!
Ön a(z) 54.166.152.111 IP címről szól hozzá.

Ugrás az oldal tetejére