Rekordszámú építőipari cég szűnt meg novemberben

2012. december 31., hétfő · Hozzászólok

Rekordszámú, 707 vállalat szűnt meg novemberben az építőiparban, egyetlen hónap alatt eddig még soha sem szűnt meg ennyi építőipari vállalkozás – közölte az Opten céginformációs szolgáltató csütörtökön az MTI-vel.
Tovább »

Milliárdokat szedne be a kormány jövőre a feketézőktől

2012. december 31., hétfő · Egy hozzászólás

Száznyolcvanmilliárd forintot szedne be a kormány jövőre a feketegazdaság működtetőitől a hétfői Magyar Nemzet szerint.
Tovább »

Rossz ómen? Ködbe burkolózik az ország 2013 első napján

2012. december 31., hétfő · Hozzászólok

A várhatóan tartós sűrű köd miatt január elsejére szinte az egész ország területére figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.
Tovább »

A megyei lánglovagokat köszöntötték az év utolsó napján

2012. december 31., hétfő · Hozzászólok

A Szegedi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságon az állománynak Mecsei Judit tűzoltó ezredes, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság ellenőrzési szolgálatvezetője köszönte meg az éves munkáját és kívánt boldog újévet, míg a megye többi városában a megyei igazgatóság igazgatóhelyettesei koccintottak az ügyeletet ellátó tűzoltókkal.
Tovább »

Giró-Szász: az utókor mond ítéletet az ország átalakításáról

2012. december 31., hétfő · Egy hozzászólás

A döntések szükségességét mindig csak az utókor tudta megfelelő tárgyilagossággal értékelni Giró-Szász András kormányszóvivő szerint, aki a Magyar Hírlapnak adott interjúban úgy vélekedett, ez így lesz most is.
Tovább »

Nem vesz részt a január 2-i ellenzéki egyeztetésen az LMP

2012. december 31., hétfő · 3 hozzászólás

Az LMP nem vesz részt az MSZP által kezdeményezett január 2-i egyeztetésen – számolt be róla a Magyar Nemzet és a Népszabadság hétfői száma.
Tovább »

1200 bejelentés az esetlegesen jogsértő internetes tartalmak miatt

2012. december 31., hétfő · Hozzászólok

Idén csaknem 1200 esetlegesen jogsértő internetes tartalom miatt tett bejelentést kezelt a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Internet Hotline szolgáltatása – közölte a hatóság pénteken az MTI-vel.
Tovább »

Matolcsy jegyzi a legtöbb elfogadott törvényt idén is

2012. december 31., hétfő · Hozzászólok

Idén is a nemzetgazdasági tárca javaslatára fogadta el a legtöbb törvényt az Országgyűlés, Matolcsy György a 225 megszavazott jogszabály ötödét kezdeményezte. A Ház tízszer módosította a költségvetést és háromszor az alkotmányt. Ellenzéki javaslatból nem lett törvény.
Tovább »

Idén 1370 embert sikerült újraéleszteni

2012. december 31., hétfő · Egy hozzászólás

Idén összesen 1370 embert élesztettek újra az Országos Mentőszolgálat dolgozói – jelentette be Győrfi Pál szóvivő a mentőszolgálat hagyományos szilveszteri budapesti sajtótájékoztatóján.
Tovább »

Futóversennyel zárták az évet Szegeden a Széchenyi téren + FOTÓK

2012. december 31., hétfő · 2 hozzászólás

Közel kétszáz ember zárta a Széchenyi téren egy közös futással a 2012-es évet: az óév utolsó napján tartott sportos délelőtt célja, hogy az egészséges életmódra tett fogadalmunkat már egy nappal korábban megalapozhassuk. A regisztrálók a mozgás öröme mellett értékes ajándékokkal is gazdagodhattak.
Tovább »

Következő oldal »