Hétvégi programajánló: Halra fel, Szeged!

2012. augusztus 31., péntek · Hozzászólok

Kétszáz mázsa hal várja a XVI. Nemzetközi Tiszai Halfesztiválra kilátogató közönséget, mely hazánk egyik legnagyobb és legrangosabb gasztronómiai és kulturális rendezvényévé nőtte ki magát. Szombaton a Partfürdőn a szokásokhoz híven idén is barátai társaságok, cégek és szervezetek mérik össze főzőtudományukat.
Tovább »

A Jobbik párttagjai lehallgatására gyanakszik

2012. augusztus 31., péntek · 2 hozzászólás

A Jobbik Molnár Zsoltot, a parlament nemzetbiztonsági bizottságának szocialista elnökét bírálja, amiért elutasította a testület rendkívüli ülésének összehívására vonatkozó indítványt. A párt szerint “nagykoalíciós összeborulás” történt, ami tovább erősíti a gyanút, hogy a Jobbik tagjait, szimpatizánsait és országgyűlési képviselőit törvénytelenül lehallgatják, megfigyelik.
Tovább »

Elindul a honvédelmi nevelés programja

2012. augusztus 31., péntek · Egy hozzászólás

A debreceni Gábor Dénes Elektronikai Műszaki Szakközépiskolában szeptemberben kezdődő új katonai képzéssel elindul a honvédelmi nevelés programja – mondta Hende Csaba honvédelmi miniszter a városi tanévnyitó ünnepségen pénteken a hajdúsági megyeszékhelyen.
Tovább »

Hetedhét ország rockzenéje a Rongy Kocsmában + FOTÓK

2012. augusztus 31., péntek · 4 hozzászólás

Kétnapos rockmaratonra várják az igényes zene kedvelőit a Rongy Kocsmába pénteken és szombaton. Hét országból tizenöt zenekar érkezik Szegedre, fellép többek között a bolgár Daily Noise Club, valamint a világhírű hard rock és blues-előadó, Lord Bishop is.
Tovább »

Alaptörvény képekben – a Fekete Házban a sok vihart kavart illusztrációk + FOTÓK

2012. augusztus 31., péntek · 13 hozzászólás

Első vidéki állomására, Szegedre érkezett Az alaptörvény illusztrációi címet viselő tárlat, amit októberig a Fekete Házban tekinthetnek meg az érdeklődők. Az ünnepélyes megnyitón a magyart jogásznemzetnek, az alaptörvényt pedig jogi remekműnek nevezte Kerényi Imre miniszterelnöki megbízott.
Tovább »

Diplomáciai válság – Örményország megszakítja kapcsolatait Magyarországgal (FRISSÍTVE)

2012. augusztus 31., péntek · 13 hozzászólás

Örményország megszakította diplomáciai kapcsolatait Magyarországgal pénteken, miután Magyarországról Azerbajdzsánba szállították, majd ott elnöki kegyelemben részesült Ramil Sahib Safarov, aki eddig Magyarországon töltötte börtönbüntetését egy örmény katonatársa meggyilkolásáért.
Tovább »

Futsal: Tóth Attila remek meccsre számít az Aramis ellen + VIDEÓ

2012. augusztus 31., péntek · Hozzászólok

Remekül kapta el a futsal NB I rajtját az UTC Futsal Team, Tóth Attiláék Szombathelyen diadalmaskodtak. Hétfőn itthon is bemutatkozik a megerősödött gárda, még hozzá az Aramis ellen.
Tovább »

Sakkolimpia: Lékó és Papp is sötéttel nyertek

2012. augusztus 31., péntek · Hozzászólok

Ahogy az első hármat, úgy negyedik, pénteki mérkőzését is megnyerte az isztambuli sakkolimpián a magyar férfi válogatott, amely ezúttal Szlovákia négyesét múlta felül 3-1-re.
Tovább »

Századvég: a kormánypártok őrzik vezető pozíciójukat

2012. augusztus 31., péntek · 5 hozzászólás

A Századvég augusztus végén készített közvélemény-kutatása szerint a kormánypártok stabilan őrzik vezető pozíciójukat, a Fidesz előnye továbbra is jelentős az MSZP-hez képest a teljes népesség és a biztos pártválasztók körében is – derül ki a közvélemény-kutató pénteki, MTI-hez eljuttatott közleményéből.
Tovább »

Vissza hoznák a piacokat a köztudatba

2012. augusztus 31., péntek · Hozzászólok

Vissza kell hozni a helyi termelői piacokat a köztudatba – idézi Tóth Katalint, a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) helyettes államtitkárát a szaktárca pénteki közleménye.
Tovább »

Következő oldal »