Botka László szerint példátlan megszorítások jönnek

2012. június 30., szombat · 15 hozzászólás

Az MSZP választmányi elnöke szerint a kormány a jövő évi költségvetéssel az elmúlt huszonkét évben példátlan megszorítást hajt végre. Botka László szombaton újságíróknak, pártja budapesti választmányi ülése előtt azt mondta: 2013-ban a GDP 40 százalékára nő az adóterhelés, ami egyszer sem fordult elő a rendszerváltozás óta.
Tovább »

Súlyemelés: Nagy Péter egyéni csúcsot lökött

2012. június 30., szombat · Egy hozzászólás

Remekül helytállt szombati kecskeméti felmérőjén a magyar súlyemelés egyetlen londoni indulója, Nagy Péter.
Tovább »

Az UEFA ellenzi a gólvonal-technológia bevezetését

2012. június 30., szombat · Hozzászólok

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) azt szeretné, ha a futball szabályalkotó testülete (IFAB) elhalasztaná csütörtökre tervezett döntését a gólvonal-technológia alkalmazásáról.
Tovább »

Czomba: senkinek sem kell kevesebb pénzért többet dolgoznia

2012. június 30., szombat · Hozzászólok

Egyetlen munkavállalónak sem kell kevesebb pénzért többet dolgoznia az új munka törvénykönyve miatt – mondta Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikai államtitkára szombaton az MTI-nek.
Tovább »

Ezrével záporoztak a nyilak Ópusztaszeren + FOTÓK

2012. június 30., szombat · 7 hozzászólás

Ezernél is több nyíl szelte a levegőt Ópusztaszeren: a bódító hőség ellenére is rengeteg hagyományőrző látogatott ki a Nyílzápor nevű rendezvényre, hogy egy közös lövéssel emlékezzenek meg a pozsonyi csatáról.
Tovább »

Kormányszóvivői Iroda: alaptalanul vádaskodik az LMP

2012. június 30., szombat · Hozzászólok

Alaptalanul vádaskodik és valótlanságokkal mozgósít az LMP, a Szolidaritás és a 4K! – közölte az MTI-vel szombaton a Kormányszóvivői Iroda, hangsúlyozva, hogy a kormány elkötelezett a családokat és a dolgozni vágyókat támogató új munka törvénykönyve, a családokat és vállalkozásokat támogató adópolitika és egy kiszámítható költségvetés megvalósulása mellett.
Tovább »

Harmincegy magyar úszhat az olimpián

2012. június 30., szombat · Hozzászólok

A londoni olimpia összesen 900 úszója között 31 magyar próbálhat szerencsét – derül ki a nemzetközi szövetség (FINA) honlapján közzétett névsorból.
Tovább »

MÁV: jelentős késés a ceglédi és a szegedi vonalon

2012. június 30., szombat · 2 hozzászólás

Műszaki hiba miatt jelentős, akár 40-50 perces késéssel közlekednek a vonatok szombat délután a ceglédi, illetve a szegedi vonalon – közölte a vasúttársaság az MTI-vel.
Tovább »

Ma van a magyar szabadság napja

2012. június 30., szombat · Hozzászólok

Az Országgyűlés 2001. május 8-án június utolsó szombatját a magyar szabadság napjává nyilvánította. Az ünnep idén június 30-ára esik.
Tovább »

11,7 milliárd a megváltozott munkaképességűek foglakoztatására

2012. június 30., szombat · Hozzászólok

Közel kétezer ember képzése és ötezer fő maximum öt hónapos, 100 százalékos bérköltség-támogatása valósulhat meg abból a 11,7 milliárd forintból, amelyet a kormány a fogyatékossággal élők és megváltozott munkaképességűek foglalkoztatásához és rehabilitációjához nyújt – jelentette be Soltész Miklós szombaton Budapesten.
Tovább »

Következő oldal »