Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Nesserine Dadache

Új sorozatot indított útjára a SZEGEDma.hu Jó Arc néven. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen minden hónapban értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között!

Szegeden született Nesserine Dadache, aki az Szegedi Tudományegyetemen kommunikáció szakon tanul. Édesapja algériai származású, s a 21 éves arab diáklány imádja a kulturális sokszínűséget. Mivel Algéria francia gyarmat volt, így a Nesserine keresztnévnek francia, török és algériai megfelelője is van. Portálunknak elmondta, neve jelent madarat, míg arabul kincset.

Szeret szórakozni, s többnyire olyan helyet keres barátaival, ami nem monoton. A keleties vagy afrikai jegyeket magukon hordozó klubokat kedveli leginkább, így például az Afrika Cafét. Mint elmondta, az egyetem is sok külföldi tanul, örül annak, hogy többféle kultúrát megismerhet. Nesserine rengeteg hírt olvas, főként interneten vagy Facebookon keresztül tájékozódik. Szerinte nagyon fontos, hogy az emberek nyomon kövessék a körülöttük történő eseményeket, így ő napi rendszerességgel több hírportált is végigböngész. A Facebookon sok időt tölt, hiszen a közösségi oldalon nemcsak a barátokat, hanem minden egyéb információt megtalálhat. A Facebook szerinte magában foglalja a televíziókat, újságokat, jóformán az egész internetes világot.

3 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

 • '>
  3. Szegediner
  2012. május 15., kedd, 09:33
  Válaszolok

  Algéria már kb. 50 éve nem francia gyarmat!!!

 • '>
  2. végzős
  2012. május 15., kedd, 06:44
  Válaszolok

  ez a csaj nagyon rendben van:)

 • '>
  1. gameower_lesz
  2012. május 15., kedd, 04:31
  Válaszolok

  a hét kérdése hianyos:
  5.egyáltalán nem megyek oda (eszembe se jutna)
  igy nem birtam szavazni oda