Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Nesserine Dadache

2012. május 15., kedd • Cikk nyomtatása • Küldés e-mailben
Fotó: Illés Tibor

Új sorozatot indított útjára a SZEGEDma.hu Jó Arc néven. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen minden hónapban értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között!

Szegeden született Nesserine Dadache, aki az Szegedi Tudományegyetemen kommunikáció szakon tanul. Édesapja algériai származású, s a 21 éves arab diáklány imádja a kulturális sokszínűséget. Mivel Algéria francia gyarmat volt, így a Nesserine keresztnévnek francia, török és algériai megfelelője is van. Portálunknak elmondta, neve jelent madarat, míg arabul kincset.

Szeret szórakozni, s többnyire olyan helyet keres barátaival, ami nem monoton. A keleties vagy afrikai jegyeket magukon hordozó klubokat kedveli leginkább, így például az Afrika Cafét. Mint elmondta, az egyetem is sok külföldi tanul, örül annak, hogy többféle kultúrát megismerhet. Nesserine rengeteg hírt olvas, főként interneten vagy Facebookon keresztül tájékozódik. Szerinte nagyon fontos, hogy az emberek nyomon kövessék a körülöttük történő eseményeket, így ő napi rendszerességgel több hírportált is végigböngész. A Facebookon sok időt tölt, hiszen a közösségi oldalon nemcsak a barátokat, hanem minden egyéb információt megtalálhat. A Facebook szerinte magában foglalja a televíziókat, újságokat, jóformán az egész internetes világot.

Ugrás az oldal tetejére

Hozzászólások

Eddig 3 hozzászólás érkezett.

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

A SZEGEDma.hu tekintettel van a személyiségi jogokra, elutasítja a gyűlöletkeltést és az uszítást. Kérjük, tegyen így Ön is, hiszen a hozzászólást saját felelősségére írja!
Ön a(z) 54.81.42.111 IP címről szól hozzá.

 • 3. Szegediner hozzászólt ekkor: 2012. május 15., kedd, 09:33
  Válaszolok

  Algéria már kb. 50 éve nem francia gyarmat!!!

 • 2. végzős hozzászólt ekkor: 2012. május 15., kedd, 06:44
  Válaszolok

  ez a csaj nagyon rendben van:)

 • 1. gameower_lesz hozzászólt ekkor: 2012. május 15., kedd, 04:31
  Válaszolok

  a hét kérdése hianyos:
  5.egyáltalán nem megyek oda (eszembe se jutna)
  igy nem birtam szavazni oda

Ugrás az oldal tetejére