Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Gazdag Dorottya

Új sorozatot indított útjára a SZEGEDma.hu Jó Arc néven. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen minden hónapban értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között!

Fodrászként dolgozik a 20 éves Gazdag Dorottya. A Sing Singet nem kedveli, inkább a JATE Klubba vagy Retróba jár szórakozni. Portálunknak elmondta, a szabadtéri koncerteket is szereti, a közelmúltban az újszegedi ligetben, legutóbb pedig Tápén volt. Természetesen a borfesztiválhoz kapcsolódó rendezvényeket is várja, mindenképp kilátogat a programsorozatra barátaival. Változó, hogy mekkora társaggal indul útnak, egy-egy koncertre akár tizenöten is együtt mennek. Más esetekben a párjával vagy 3-4 fős baráti társasággal szoktak közös programokat szervezni.

A szegedi eseményeket, történéseket nem követi figyelemmel, csak a rendezvényeket tartja számon. A közösségi oldalak közül pedig a Facebookot preferálja, igaz van iwiw-fiókja is, de ritkán lép be oda. A közösségi oldalon sok időt tölt, hiszen saját fodrász weboldala is van, emellett vicces videókat és képeket is rendszeresen megoszt üzenőfalán.

1 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

  • '>
    1. Goriot Apró
    2012. május 13., vasárnap, 07:09
    Válaszolok

    Megtalálta.Jó nagy.