Jó Arcokat keres a SZEGEDma: Gazdag Dorottya

2012. május 13., vasárnap • Cikk nyomtatása • Küldés e-mailben

Új sorozatot indított útjára a SZEGEDma.hu Jó Arc néven. Megéri megmutatnod magad, s szerepelned rovatunkban, hiszen minden hónapban értékes nyereményt sorsolunk ki a Jó Arcok között!

Fodrászként dolgozik a 20 éves Gazdag Dorottya. A Sing Singet nem kedveli, inkább a JATE Klubba vagy Retróba jár szórakozni. Portálunknak elmondta, a szabadtéri koncerteket is szereti, a közelmúltban az újszegedi ligetben, legutóbb pedig Tápén volt. Természetesen a borfesztiválhoz kapcsolódó rendezvényeket is várja, mindenképp kilátogat a programsorozatra barátaival. Változó, hogy mekkora társaggal indul útnak, egy-egy koncertre akár tizenöten is együtt mennek. Más esetekben a párjával vagy 3-4 fős baráti társasággal szoktak közös programokat szervezni.

A szegedi eseményeket, történéseket nem követi figyelemmel, csak a rendezvényeket tartja számon. A közösségi oldalak közül pedig a Facebookot preferálja, igaz van iwiw-fiókja is, de ritkán lép be oda. A közösségi oldalon sok időt tölt, hiszen saját fodrász weboldala is van, emellett vicces videókat és képeket is rendszeresen megoszt üzenőfalán.

Ugrás az oldal tetejére

Hozzászólások

Eddig egy hozzászólás érkezett.

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

A SZEGEDma.hu tekintettel van a személyiségi jogokra, elutasítja a gyűlöletkeltést és az uszítást. Kérjük, tegyen így Ön is, hiszen a hozzászólást saját felelősségére írja!
Ön a(z) 54.158.7.152 IP címről szól hozzá.

  • 1. Goriot Apró hozzászólt ekkor: 2012. május 13., vasárnap, 07:09
    Válaszolok

    Megtalálta.Jó nagy.

Ugrás az oldal tetejére