Fenntartják a “sztrájkkészültséget” a háziorvosok

2012. március 31., szombat · Hozzászólok

Fenntartja a “sztrájkkészültséget” a Fakoosz Alapellátó Orvosok Országos Szövetsége – közölte Selmeczi Kamill, a szervezet elnöke szombaton az MTI-vel.
Tovább »

Fidesz: Mesterházy bevallotta, hogy 2006-ban átverték az embereket

2012. március 31., szombat · 4 hozzászólás

A Fidesz szóvivője szerint Mesterházy Attila, az MSZP régi-új elnöke, Gyurcsány Ferenc egykori államtitkára bevallotta, hogy 2006-ban átverték az embereket, mert nem a választási program lett a kormány programja.
Tovább »

Labdarúgás: győztes gólt őrölt Tápén a dorozsmai szélmalom + FOTÓK

2012. március 31., szombat · Egy hozzászólás

Főként mezőnyjátékot és küzdelmet hozott a Tápé – Dorozsma meccs, ahol a vendégek egy büntetővel szerezték meg a győztes találatot.
Tovább »

Labdarúgás: újra megverte az UTC a Balástyát

2012. március 31., szombat · Hozzászólok

Ősszel idegenben ötöt rúgtak az újszegediek a Balástyának, ezúttal a szerencsére is szükségük volt a fontos sikerhez. Tovább »

Kosárlabda: megázott a Szedeák a pécsi triplaesőben

2012. március 31., szombat · 6 hozzászólás

Nem sikerült a bravúr Baranyában a Fodor-alakulatnak, miután húszpontos vereséget szenvedett a Szedeák a Pécs otthonában, a hárompontosaikat remekül dobó hazaiaktól. A vereség ellenére azonban az osztályozót már sikerült elkerülni.
Tovább »

Párizsi évek, Joseph Kádár kiállítása a Reökben + FOTÓK

2012. március 31., szombat · Hozzászólok

reok_joseph_kadar_itb-20 Kádár kiállítás nyílt a Reök-palotában. A debreceni születésű, ám 1969-ben Párizsba emigrált Joseph Kádár a geometrikus festészet egyik legjelentősebb magyar alkotója, de kísérletezett többek között a fotóval, a fotómontázzsal és a könyvművészettel is.
Tovább »

Botka László az MSZP választmányi elnöke

2012. március 31., szombat · 38 hozzászólás

Simon Gábor leköszönő választmányi elnököt választotta az MSZP elnökhelyettesévé a párt szombati tisztújító kongresszusa. Az országos választmányt a következő két évben Botka László szegedi polgármester vezetheti, aki egyedüli jelölt volt a tisztségre.
Tovább »

Labdarúgás: a szombati Csongrád megyei eredmények (FRISSÜL)

2012. március 31., szombat · 3 hozzászólás

Megindult a hétvégi nagyüzem a futballbajnokságokban. Összeállításunkban a friss eredmények NB II-től megye III-ig érdekességekkel, gólszerzőkkel. Tovább »

Labdarúgás: Volán-vereség Tápiószecsőn

2012. március 31., szombat · 3 hozzászólás

tisza_volan32_gs Hiába támadott jóval többet a szegedi együttes, a hazaiak jobban használták ki lehetőségeiket. A Buchholcz-gárdát sajnos bírói tévedések is sújtották. Tovább »

Labdarúgás: hősies küzdelem, elbukott két szegedi pont + VIDEÓ, FOTÓK

2012. március 31., szombat · 72 hozzászólás

Az utolsó fél órában tíz emberrel küzdöttek a kék-feketék, de nem bírták megtartani előnyüket: a Békéscsaba a 90. percben egyenlített. Tovább »

Következő oldal »