Fidesz: Szanyi Tibor kizárólag a gyűlöletkeltéssel van elfoglalva

2011. december 31., szombat · 7 hozzászólás

A Fidesz szóvivője szerint Szanyi Tibor szocialista országgyűlési képviselő és társai kizárólag botrány- és gyűlöletkeltéssel vannak elfoglalva. Selmeczi Gabriella szombaton, az MTI-nek küldött közleményében azt írta, ennek a hangnak továbbra sincs helye a magyar demokráciában.
Tovább »

Nincs pénz tiszta szoftverre

2011. december 31., szombat · Hozzászólok

Nagyjából 450 ezer számítógépen válik jogellenessé 2012 márciusától a Microsoft-termékek használata a kormány döntése nyomán, a kabinet ugyanis nem ad pénzt a tíz éve használt szoftverek bérlésére – írja szombati számában a Népszabadság.
Tovább »

Jelentős változást hozott 2011 a fogyasztóvédelmi hatóság munkájában

2011. december 31., szombat · Hozzászólok

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság munkájában jelentős változást hozott a 2011. év – nyilatkozta Pintér István főigazgató az MTI-nek.
Tovább »

Megyei elbocsátások: mennyi az annyi?

2011. december 31., szombat · 10 hozzászólás

Többféle híresztelés látott napvilágot arra nézve, hogy a megyei önkormányzat hány dolgozóval folytatja munkáját január elsejétől. Megtudtuk, a hivatal 26 fős létszámmal készül új feladataira.
Tovább »

A NAV közzétette a januárban elszámolható üzemanyagárakat

2011. december 31., szombat · Hozzászólok

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) közzétette honlapján a fogyasztási norma szerinti üzemanyagköltség-elszámolásban januárban alkalmazható üzemanyagárakat.
Tovább »

DK: Orbán Viktor hozza nyilvánosságra a Barrosóval folytatott levelezését

2011. december 31., szombat · 5 hozzászólás

A Demokratikus Koalíció (DK) arra szólítja fel Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy hozza nyilvánosságra a José Manuel Barrosóval, az Európai Bizottság elnökével folytatott levélváltás összes dokumentumát.
Tovább »

Gasztrobabonák: szilveszteri hagyományok itthon és külföldön

2011. december 31., szombat · Hozzászólok

Amilyen az újév napja, olyan lesz az egész esztendő is, tartja a régi mondás. Az év első és utolsó napja nemcsak a vidám, hangos duhajkodások ideje, de évszázadok óta a legtöbb babona és hiedelem kapcsolódik hozzájuk. Nincs ez másként az ételekkel sem.
Tovább »

Bukaresti felfedezés: Székelyföldön “kétszer” van újév

2011. december 31., szombat · Egy hozzászólás

Hetven év után felfedezte a bukaresti sajtó, hogy Székelyföldön kétszer köszöntik az újévet: éjfélkor és éjjel egy órakor is koccintanak a romániai magyarok. A „hírt” a Gândul napilapra hivatkozva több román hírportál, televízió is átvette – adja hírül az Erdély Ma hírportál.
Tovább »

A tudományos világ fővárosa volt Budapest

2011. december 31., szombat · Egy hozzászólás

A tudomány fővárosa volt novemberben három napon át Budapest, amely immár ötödször adott otthont a Tudomány Világfórumának (WSF).
Tovább »

Lázár: 2012 júniusára ebben az országban minden megváltozik

2011. december 31., szombat · 7 hozzászólás

2012 júniusára ebben az országban minden megváltozik. Utána következik egy konszolidációs, nyugodtabb időszak – mondta Lázár János hódmezővásárhelyi polgármester, a Fidesz országgyűlési frakciójának vezetője a Délmagyarországnak karácsony előtt adott, a napilap szombati számában megjelent interjúban.
Tovább »

Következő oldal »