Műsorújság: a Telin TV szombati műsora

2011. szeptember 30., péntek · Hozzászólok

Minden hétköznap 18 órakor Szeged Ma – Szeged és a régió aktuális hírei, ezekhez kapcsolódóan beszélgetés egy meghívott vendéggel a megújult Telin TV-n. Hétfőn és pénteken 18.15-kor Sportkoktél.
Tovább »

Újabb elismerés a szabadkai Kosztolányi-színháznak

2011. szeptember 30., péntek · Hozzászólok

A szabadkai Kosztolányi Dezső Színház újabb díjat kapott: a Brecht – The Hardcore Machine ugyanis különdíjjal tért haza a szkopjei MOT Fesztiválról – számol be az eseményről a Vajdaság.ma hírportál.
Tovább »

Megkezdődött a paprika háromnapos ünnepe + FOTÓK

2011. szeptember 30., péntek · 8 hozzászólás

A devizahitelesek is tájékozódhatnak a paprikafesztiválon

paprikafesztival0_gs Noha a IV. Szegedi Paprika Fesztivál Csongrád Megyei „Paprikasó” hivatalos megnyitójára csak délután fél négy körül került sor az Árpád téren felállított nagyszínpadon, a kísérő rendezvények már 10 órakor megkezdődtek.
Tovább »

A Vásár és Piac Kft. új ügyvezetője áttekinti a szerződéseket

2011. szeptember 30., péntek · 15 hozzászólás

Miután a Szegedi Vásár és Piac Kft. ügyvezetője, Nagy László a közgyűlés előtti napon lemondott, a pénteki ülésen új ügyvezetőt választottak, eddigi helyettesét, Erdei Pétert bízták meg az önkormányzati cég vezetésével.
Tovább »

Bohács: Botka el akarja lehetetleníteni az önkormányzati cégeket

2011. szeptember 30., péntek · 37 hozzászólás

Az önkormányzati cégek jövőbeni biztonságos működését szolgálták volna a költségvetési módosító javaslatok Bohács Zsolt szerint. A frakcióvezető úgy látja, Botka László polgármester el akarja lehetetleníteni ezeket a cégeket.
Tovább »

Átadták a piaristák új futópályáját + FOTÓK

2011. szeptember 30., péntek · Hozzászólok

palyaepites11_gs A szegedi Dugonics András Piarista Gimnázium tovább bővítette sportlétesítményeit, ezúttal új rekortán borítású futópályát adtak át a patinás intézményben.
Tovább »

Botka: Állítson alpolgármestereket a Fidesz!

2011. szeptember 30., péntek · 35 hozzászólás

Szeged szocialista polgármestere szerint az elmúlt egy év történései bebizonyították, a Fidesz-KDNP politikája kárt okoz a városnak, ezért ismét együttműködést ajánlott a jobboldalnak. Tovább »

Felszámolják az utolsó szegregátumot Vásárhelyen

2011. szeptember 30., péntek · Hozzászólok

Elkezdték bontani pénteken Hódmezővásárhely utolsó telepszerű szegregátumát. Havasi Katalin (Fidesz), az alföldi város önkormányzati képviselője a helyszínen tartott sajtótájékoztatóján kijelentette: a szegregáció felszámolása nem pénz, hanem elszántság, emberség és akarat kérdése.
Tovább »

Leszavazott büdzsé, ordító polgármester, káoszba fulladt közgyűlés + FOTÓK

2011. szeptember 30., péntek · 189 hozzászólás

kozgyules03_gs Erdei Pétert nevezte ki a közgyűlés a Szegedi Vásár és Piac Kft. élére a lemondott Nagy László helyett. A költségvetés módosítása viszont az egyébként elfogadott fideszes kiegészítésekkel együtt nem kapta meg a többséget, állítólag többen mellényomtak, de Botka László nem engedte meg az újraszavazást. Tovább »

Vízilabda: otthon játszik a Vásárhely és az SZVPS

2011. szeptember 30., péntek · Hozzászólok

A vízilabda OB I/B-s férfi bajnokság “A” csoportjában a hétvégén hazai környezetben láthatják a vízilabda kedvelők megyénk mindkét csapatát.
Tovább »

Következő oldal »