Marian Cozma-emlékoldalt indítottak az interneten + PANORÁMA

Marian Cozma, az MKB Veszprém és a román kézilabda-válogatott 2009 februárjában meggyilkolt tagja tiszteletére mariancozma.com címen emlékoldalt indított csütörtökön az interneten az MKB Veszprém Kézilabda Fan Club.

Remport Csaba, a szurkolói klub elnöke arról tájékoztatta csütörtökön az MTI-t, hogy az oldalra feltöltötték a sportoló életrajzát, játékos pályafutásának állomásait, mindezt képekkel, videófelvételekkel gazdagon illusztrálva. Emlékeztetett arra is, hogy a veszprémi Patrióta lokál előtt meggyilkolt kézilabdázó tiszteletére tartott néma gyászmenetről, mécsesek gyújtásáról, a bukaresti temetésről és a Marian Cozma emlékére készített mellszobor veszprémi felállításáról is láthatóak felvételek.
Remport Csaba hangsúlyozta, hogy az oldalon Marian Cozma tiszteletére gyertyákat lehet gyújtani és emlékező sorokat beírni. Elmondta, hogy a frissen indított honlapnak már több mint háromezer látogatója volt, s 233-an gyújtottak gyertyát a népszerű sportoló emlékére.
Az emlékoldalt – Cozma iránti tiszteletből – ingyen készítette el egy informatikai cég. A szerkesztők az oldalt – amely magyar, román és angol nyelvű – folyamatosan frissítik. Remport Csaba végül azt hangsúlyozta, hogy rendkívül fontos a kézilabda szurkolók, a veszprémi fan club számára Marian Cozma emlékének ápolása.


Marian Cozma Emlékhely, Magyarország

2 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

 • '>
  2011. június 3., péntek, 04:57
  Válaszolok

  na ez még egy gusztustalan dolog… 🙁

 • '>
  1. kézis
  2011. június 2., csütörtök, 19:56
  Válaszolok

  A gyilkosok közben meg a bíróságon csinálják a fesztivált. Remélem a legkeményebb büntetést fogják kapni, bár szerintem az is kevés lesz ezeknek.