Szórakozás

Hétfő: Mítoszok

Hétfő: Mítoszok

2011. június 27., hétfő
Hétfő: Mítoszok

Brzózka Marek és Szántó Cecília kiállítása, melyet olaszországi útjuk ihletett. A fiatal szobrászművész, Brzózka Marek bronzszobrokkal készül, mitológiai jeleneteket dolgoz föl, míg a festő Szántó Cecília akvarelljei mediterrán, toszkán vidékekre kalauzolják az érdeklődőket.

Közéleti Kávéház:

17:00 óra SZTE Állam- és Jogtudományi Kar 3. emelet Társalgó (Tisza Lajos krt.54.) Bretagne Vetített képes élménybeszámoló Franciaország legnyugatibb régiójáról Előadó: Kecskeméti Tibor mérnök-tanár Házigazda: dr. Nagy Ferenc szakközgazdász 18:30 SZTE Eötvös Lóránd Kollégium (Tisza Lajos krt. 103.) A szívinfarktus és a stroke Előadó: Dr. Soproni Lajos főorvos

VIII. Homokháti Sokadalom

"Testvértelepülések küzdelme a szegénység és a társadalmi kirekesztettség ellen" c. konferencia-sorozat II. programja Helyszín: Mórahalom- Hotel Colosseum 09:00 óra A civil szervezetek szerepe a szegénység és a társadalmi kirekesztettség elleni küzdelemben

Koszta József Múzeum, Szentes

Szentes, Kossuth tér 1. A százötven éve született legendás Koszta József műveiből nyílt tárlat a szentesi Koszta József Múzeumban. Eddig kiállításon nem vagy csak nagy ritkán látott, magángyűjtők által féltve őrzött Koszta-képek kerülnek most rövid ideig a látogatók elé. A Koszta-emléktárlatot a múzeumi világnapon, május 18-án, szerdán 16 óra 30 perckor dr. Nagy Imre művészettörténész nyitja meg. A kiállítás megtekinthető július 2.-ig.

Olasz Kulturális Központ, Szeged

Szeged, Dugonics tér 2. Mítoszok címmel olaszországi ihletésű kiállítás nyílt Szegeden, az Olasz kulturális Központban. Brzózka Marek és Szántó Cecília kiállítása, melyet olaszországi útjuk ihletett. A fiatal szobrászművész, Brzózka Marek bronzszobrokkal készül, mitológiai jeleneteket dolgoz föl, míg a festő Szántó Cecília akvarelljei mediterrán, toszkán vidékekre kalauzolják az érdeklődőket. A kiállítás megtekinthető június 17-30-ig.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.