Műsorújság: a Telin TV keddi műsora

2011. január 31., hétfő · Hozzászólok

Minden hétköznap 18 órakor Szeged Ma – Szeged és a régió aktuális hírei, ezekhez kapcsolódóan beszélgetés egy meghívott vendéggel a megújult Telin TV-n. Hétfőn és pénteken 18.15-kor Sportkoktél.
Tovább »

Az internet történetében az egyiptomi korlátozás a legjelentősebb

2011. január 31., hétfő · Egy hozzászólás

Az internet történetében az egyiptomi korlátozás számít az eddigi legsúlyosabbnak – vélekednek szakértők, akik szerint eddig még nem volt példa arra, hogy egy kormány a szolgáltatókat az az internet teljes lekapcsolására utasította volna.
Tovább »

Kroes üdvözli, hogy a magyar kormány kész módosítani a médiatörvényt

2011. január 31., hétfő · Egy hozzászólás

Üdvözölte Neelie Kroes, az Európai Bizottság médiaügyekért is felelős alelnöke, hogy a magyar kormány egyértelműen jelezte levelében: szükség esetén kész módosítani a médiatörvényt.
Tovább »

Futsal: a tavaszi nyitányon gázolt az UTC (FRISSÍTVE) + FOTÓK

2011. január 31., hétfő · Hozzászólok

szeged_soroksar04_gs Lehengerlő győzelmet aratott az Ujszegedi TC férfi futsalcsapata az NB II Keleti csoportjában hétfő este az újszegedi Csonka-szakközépiskola tornatermében rendezett bajnoki mérkőzésen. Brinszky Adrián tanítványai tizenkétszer mattolták a soroksáriak kapusát, az ellenfél csak büntetőből tudott szépíteni.
Tovább »

Minden képviselő leadta vagyonnyilatkozatát

2011. január 31., hétfő · Egy hozzászólás

Az Országgyűlés valamennyi, összesen 385 aktív képviselője leadta saját és hozzátartozói vagyonnyilatkozatát a hétfői határidőig – közölte Rubovszky György, a parlament mentelmi bizottságának kereszténydemokrata elnöke.
Tovább »

Dr. Balsors az eurózóna összeomlását jósolja

2011. január 31., hétfő · Egy hozzászólás

A görög és ír válság már Spanyolországra és Portugáliára is átterjedt, és Olaszországot is fenyegeti – emlékeztet a Financial Timesban megjelent cikkében a neves közgazdász, Nouriel Roubini. A 2008-as pénzügyi válságot “előre látó”, ezért gyakran jósprofesszornak nevezett szakember szerint amennyiben az európai döntéshozók nem valósítanak meg radikális reformokat, akkor az euró és az egész eurózóna is darabokra hullhat – írja az InfoRádió.
Tovább »

Sokat ártott a diákoknak a túlhangsúlyozott liberalizmus

2011. január 31., hétfő · 2 hozzászólás

Kárpáti Kázmér gyöngyösi ferences házfőnök és rendtársa, Szász Zsombor kezdeményezésére január végén a ferences rendházban találkoztak a város hívő pedagógusai. A közös szentmise után több mint hatvanan gyűltek össze a kolostorban, ahol sorsolással csoportokra osztották a megjelenteket – tájékoztat a Ferences Sajtóközpont.
Tovább »

Túl a 90 ezren a maradó pénztártagok száma

2011. január 31., hétfő · 4 hozzászólás

Túllépte a 90 ezret a magán-nyugdíjrendszerben maradók száma: fél 4-ig 91 100 nyilatkozatot iktatott az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság.
Tovább »

McCabe átadja a Ferencváros vezetését

2011. január 31., hétfő · Hozzászólok

Kevin McCabe, a Ferencváros Labdarúgó Zrt. tulajdonosa bejelentette, elérkezettnek látja az időt arra, hogy a klub vezetését másra bízza.
Tovább »

Kedd: New York-i avantgárd a Garabonciásban

2011. január 31., hétfő · Hozzászólok

Nyolcfős művészcsoport érkezik New Yorkból a Szegedre turnéjuk egyetlen magyarországi állomására. A zenészek 3 különböző felállásban mutatják be produkcióikat, melynek magját a Kayo Dot zenekar koncertje képezi. A felvezetést a Tartar Lamb 2 formáció, valamint Jeremiah Cymerman szóló előadása biztosítja.
Tovább »

Következő oldal »