Új nyomdaüzem épül Szegeden + PANORÁMA

2010. május 7., péntek • Cikk nyomtatása • Küldés e-mailben
Fotó: Illés Tibor

general_alapko_it_05 Új üzemet épít a Generál Nyomda Szegeden, melynek alapkövét május 6-án tették le. A fejlesztésre uniós forrásokat nyert a cég. Hunya Ágnes ügyvezetőtől megtudtuk, hogy az első évben tizenegy új munkahelyet is teremt a beruházás.

„Ez a nap egy tízéves munka eredménye, amelyben benne van a cégünknél dolgozó kiváló szegedi nyomdászok, belső és külső mérnökök munkája, melyet ez úton is köszönök” – mondta el az alapkőletételen Hunya Ágnes, a Generál Nyomda ügyvezetője.
A Kollégium utcában épülő új üzem közel 1300 négyzetméteres lesz, kialakítanak továbbá parkolókat és kerékpártárolót is a pályázati program keretében. A projekt teljes költségvetése majd 236 millió forint, melyből 98 milliót az unió biztosít.
„A fejlesztés eredményeképpen cégünk többletszolgáltatást is bevezet, a digitális könyvgyártást kötött és kartonált kivitelben, valamint a meglevő szolgáltatások minőségi szintjét tudjuk emelni, a hatékonyságot, szervezettséget tudjuk javítani” – hangsúlyozta Hunya Ágnes. Mint megtudtuk, azért fejlesztenek, hogy partnereik növekvő igényeit ki tudják elégíteni.
Az alapkövet Kozma József, a Dél-alföldi Regionális Fejlesztési Tanács elnöke helyezte el. Az építkezés hat hónap múlva fejeződik be.


Generál Nyomda – új épület alapkőletétele, Szeged

general_alapko_it_09

general_alapko_it_08

Ugrás az oldal tetejére

Hozzászólások

Eddig 4 hozzászólás érkezett.

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

A SZEGEDma.hu tekintettel van a személyiségi jogokra, elutasítja a gyűlöletkeltést és az uszítást. Kérjük, tegyen így Ön is, hiszen a hozzászólást saját felelősségére írja!
Ön a(z) 54.224.200.104 IP címről szól hozzá.

 • 4. ataqam hozzászólt ekkor: 2010. május 7., péntek, 15:40
  Válaszolok

  Parkoló is lesz meg kerékpár tároló!Ez ám a karrier!

 • 3. anasztázia hozzászólt ekkor: 2010. május 7., péntek, 15:17
  Válaszolok

  Jól látom, hogy az első évben már 11 új munkahely lesz portással, meg takarítőnővel együtt? Ez a fejlődés Kozma úr, meg a munkahelyteremtés? Egy kis reklám mindig hasznos, jól jön ez még az őszi választásoknál!

 • 2. Baló úr hozzászólt ekkor: 2010. május 7., péntek, 14:19
  Válaszolok

  Kozma Józsi, a szoci és a Hunya család is az. Kell nekik egy kis reklám itt!

 • 1. tikle hozzászólt ekkor: 2010. május 7., péntek, 13:49
  Válaszolok

  a Kossuth nyomdát megszűűntették, most kell újat építeni! Ezaz, logikus, mint a napsütés éjfélkor!

Ugrás az oldal tetejére