Fidesz: az MSZP törölje Gyurcsányt és Verest a listájáról

2010. január 31., vasárnap · 17 hozzászólás

Tisztelettel arra kérjük, hogy pártjának listavezetőjeként és miniszterelnök-jelöltjeként kezdeményezze Gyurcsány Ferenc és Veres János törlését az MSZP országos listájáról – olvasható a Fidesz Mesterházy Attilának címzett levelében.
Tovább »

Teke: pályacsúccsal nyert a Szegedi TE

2010. január 31., vasárnap · Hozzászólok

Új pályacsúccsal – 3617 ponttal – nyert Szombathelyen a Szegedi TE férfi tekecsapata. A Szuperliga-mérkőzésen a szegedi Kiss Norbert 655 fával szintén rekordot ért el.
Tovább »

Lékó Péter a nyolcadik helyen végzett

2010. január 31., vasárnap · Hozzászólok

Lékó Péter a hollandiai Wijk aan Zeeben zajló sakk szupertornán a nyolcadik helyet szerezte meg. A szegedi nagymester az utolsó fordulóban döntetlent játszott.
Tovább »

Kézilabda Eb: Franciaország aranyérmes – Frissítve

2010. január 31., vasárnap · Egy hozzászólás

Franciaország nyerte az ausztriai férfi kézilabda Európa-bajnokságot. A góllövőlistán a Pick Szeged szlovén szélsője, Luka Zvizej a második lett.
Tovább »

Akit a mozdony füstje megcsapott

2010. január 31., vasárnap · Egy hozzászólás

Itt élnek körülöttünk, közöttünk, és ha a fene fenét eszik is, nem adják fel álmaikat. Hogy beteg elmék lennének, netán szélhámosok? Ki merne ilyet feltételezni egy politikusról, képviselőjelöltről? Pedig van közöttük egynéhány, akire mindez ráillik.

Tovább »

Vadasparki naptár

2010. január 31., vasárnap · 7 hozzászólás

_MG_9373 A Szegedi Vadaspark 2010-es programjai ismét tartalmas időtöltést és számos szórakozva tanulási lehetőséget kínálnak a látogatók számára. Az újdonságok mellett megszokott eseményekkel is várják a család minden tagját, s emellett a pedagógusoknak érdekes képzési lehetőséget is kínálnak.
Tovább »

Utazás: Valentin-nap Prágában

2010. január 31., vasárnap · 7 hozzászólás

valentin nap Mallorca, Rodosz vagy Valentin-nap Prágában. Nézzünk például Lili bárónét Békéscsabán vagy Kecskeméten, vegyünk már most jegyet a SZIN-re, és most akciósan válthatunk jegyet a Lufthansa tengerentúli járataira – mindezt együttműködő partnerünk, a C&T Hungary Kft. ajánlatainak jóvoltából.
Tovább »

Jégkorong: a Volán meccse is a hó áldozata lett

2010. január 31., vasárnap · Hozzászólok

A Dél-Konstrukt SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapatának mérkőzése mellett egy másik összecsapás is elmaradt vasárnap Szegeden. A jégkorong OB I/B-ben a Tisza Volán SC a MAC Népstadiont látta volna vendégül délután, de a vendégek a rossz útviszonyokra, a havazásra való tekintettel nem érkeztek meg a találkozóra. A pótlásról később születik döntés.

Hétfő: Boszorkányok és pásztorok a Somogyiban

2010. január 31., vasárnap · Hozzászólok

A Somogyi-könyvtárban hétfőn Filmklub – az MTV Szegedi Stúdiójának archívumából két filmet láthatunk, „Bájolók, boszorkányok”, illetve „Pásztorok, pásztorok” címmel. Együk, vagy ne együk – ez itt a kérdés, – az élelmiszerekről és az E-számokról lesz szó a Közéleti Kávéházban, a Millenniumi Kávéházban pedig a Blaskó Quartet koncertezik.
Tovább »

Zongora a könyvben: Barabás Márton kiállítása + KÉPEK + HANG

2010. január 31., vasárnap · 2 hozzászólás

barabas_marton_kiallitas2_gs Április 18–ig látogatható a Móra Ferenc Múzeum képzőművészeti kiállítóhelyén, a Kass Galériában az a kiállítás, melyen Barabás Márton régi, kiselejtezett zongorákból készített műalkotásai, könyvszobrai tekinthetők meg. A tárlatot pénteken maga Kass János nyitotta meg.
Tovább »

Következő oldal »