Orbán Viktor teljes megújulást remél

2009. december 31., csütörtök • Cikk nyomtatása • Küldés e-mailben

Orbán Viktor a honlapjára felkerült újévi köszöntőjében úgy fogalmaz: Magyarországnak teljes megújulásra lesz szüksége 2010-ben.

A pártelnök szerint Magyarországnak sok mindenben változnia kell. A rövid videón kiemeli: az új kezdet magával hozhatja a teljes újrakezdést, a teljes megújulást is, és az országnak most éppen erre, a teljes megújulásra lesz szüksége a 2010-es évben. Megfogalmazása szerint, “ha képesek vagyunk ezt belátni, akkor változtathatunk mindazokon a hibákon, amelyek az elmúlt nyolc évben megkeserítették a magyarok életét.”

Ha erre képes az ország, akkor Orbán Viktor szerint 2010 a magyarok éve lesz: “akkor 2010-ben hozzákezdhetünk egy olyan erős Magyarország felépítéséhez, amelyre mindannyian büszkék lehetünk, és amelyben mindannyian biztonságban élhetjük az életünket.”
A videó megtekinthető a pártelnök honlapján.

Ugrás az oldal tetejére

Hozzászólások

Eddig 41 hozzászólás érkezett.

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

A SZEGEDma.hu tekintettel van a személyiségi jogokra, elutasítja a gyűlöletkeltést és az uszítást. Kérjük, tegyen így Ön is, hiszen a hozzászólást saját felelősségére írja!
Ön a(z) 54.198.133.40 IP címről szól hozzá.

 • 41. barbara horvath hozzászólt ekkor: 2010. június 16., szerda, 10:27
  Válaszolok

  ugyan a megujulashoz nagyon sok turelem kell,es talan a kormany megtudja fekezni az ellenne iranyultak 10% a politikai mivoltjat es hovatartozasat , akkor olyan 15 ev bekes osszetartas persze magyar forintal. es gazdasagi ,mzg-i problema megoldasa,,,, es tiszteletre melto iranyitokra van szugseg….akik nem az oldoklesre hanem a szeb jovo bekes osszetartast vonjak szemuk ele,es tarsai fele .szavaikat nem supan irasba foglalva egy darab cetlire vonjak ossze ,hanem tettekkel jo szandekkal megs tanitjak azt….magyarorszagnak….a ciganyok tanitattasa munkaban alkalmazi oket…takaritani mzg -i munka vegzes az epito iparban-a konyhakon reszt tudnak valalni…es a turizmus es a palinka a langosig…es a finom tepertos pogacsa……palasty termekek finom zacskos kakaoval…..

 • 40. macskabölcső hozzászólt ekkor: 2010. január 4., hétfő, 22:21
  Válaszolok

  Kedves Salom,van a nevedhez,és a tárgyhoz kapcsolódó viccem:Kedves Izraeli turista, ha országunk nyugati határához érsz,és egy táblán azt a szöveget látod, hogy SALOM, ez nem azt jelenti, hogy üdvözlünk országunkban.Hanem HEGYESHALOM,csak kiégtek a lámpák.

 • 39. macskabölcső hozzászólt ekkor: 2010. január 4., hétfő, 21:41
  Válaszolok

  A magyar föld igenis maradjon meg Magyar tulajdonban,ugyanis lenne erre fizetőképes hazai kereslet is,csak az országot kiárusító politikusaink, nagyobb haszon reményében,nem erre tartanak igényt.Ha ez a jelenség országos méretűvé válik, az az országunk megszállását fogja eredményezni.Nem szeretném megérni azt, hogy az unokáimnak, saját földjén kaviccsal keljen dobálni az Izraeli tankokat.

 • 38. hun330 hozzászólt ekkor: 2010. január 4., hétfő, 20:16
  Válaszolok

  “Orbán Viktor teljes megújulást remél”- AKKOR ORBÁN VIKTOR IS A JOBBIKRA SZAVAZ! KÖSZÖNJÜK VIKTOR!!!

 • 37. csendőr hozzászólt ekkor: 2010. január 3., vasárnap, 20:00
 • 36. salom hozzászólt ekkor: 2010. január 3., vasárnap, 19:47
  Válaszolok

  Zsidó származású vagyok. Ha földet akarok venni, akkor én is szégyeljem magam?

 • 35. ataqam hozzászólt ekkor: 2010. január 3., vasárnap, 19:28
  Válaszolok

  Elvtársad neköd Lj a radai rosseb. Hát ne jajgassatok a szent magyar anyaföld miatt, ha egy ásónyomnyit se vagy képes mögvönni belüle! Amint a szarka, aki sokat akart, de nem bírta a farka, olyanok vagytok.

 • 34. televanahócipőm hozzászólt ekkor: 2010. január 3., vasárnap, 19:18
  Válaszolok

  Legyenek is képesek minden VK-ban szarrá verni az MSZP-s jelölteket. Elég volt az MSZP-s országrombolásból és gyarmatosításból.

 • 33. LJ510126 hozzászólt ekkor: 2010. január 3., vasárnap, 19:06
  Válaszolok

  Azokra a bizonyos felcsúti Orbán-lakásban megtartott személyes meghallgatásokra gondolsz, ahová a több ciklust végig-güriző Kalmár Ferit meg sem hívták?

  Az oda való meghívás és kiválasztás legfőbb alapja az volt, hogy a jelölt képes legyen egyéni körzetben megverni az ellenfelét. Egyéb más érv nem merült fel.

  A most kirúgott korábbi jelöltek a hallgatásukért cserébe vélhetőleg kaptak egy ígéretet egy még befutónak ígérkező helyet a megyei listánn.

  Ezért várja mindenki izgatottan a Fidesz megyei és országos listáit, mert arról sok további érdekeset lehet majd megtudni a megkötött háttéralkukról.

  De ezeket a választási listákat a Fidesz most nagyon óvatosan csak február végén – március elején akarja nyilvánosságra hozni.

 • 32. pikpak hozzászólt ekkor: 2010. január 3., vasárnap, 15:58
  Válaszolok

  Orbán világossá tette a személyes meghallgatásokon mit vár el a jelöltektől. Mindenki tudja. hogy mi a tét és azt is hogy ilyen helyzet még nem volt és hosszú ideig nem is lesz. A tét a megmaradás!!!

 • 31. LJ510126 hozzászólt ekkor: 2010. január 3., vasárnap, 15:34
  Válaszolok

  Ataqam elvtárs nem neked szólt a válasz, hanem Bélabának.

  De miért kellene nekem földet vásárolnom, Tiszaszigeten, he nem ott akarok? Ettől függetlenül még Bodó idegeneknek történő földeladása hazaárulás a javából, amire még a szavazóúrnákban is emlékeznünk kell majd!

 • 30. ataqam hozzászólt ekkor: 2010. január 3., vasárnap, 15:18
  Válaszolok

  Lj, célzott rád a francosfene, nem más. Konkrétan leírtam, hogy ne Bodót szidd, hanem vegyél ott pár telket. Az a legény, aki nem a száját tépi, hanem tesz is valamit. Csak erre voltam jó téged biztatni, de látom, másról szeretsz te beszélni mindig, mint Bodóné, mikor a bor árát kérik. Mit csinált Orbán, mit nem csinált vagy a Bodó ilyen-olyan meg amolyan, de azt, hogy te mit tettél annak érdekében, hogy úgy legyen, ahogy te akarod és ne úgy akard, ahogy lehet-na, látod, arról még egy bötűt nem tudtál ide leírni.

 • 29. LJ510126 hozzászólt ekkor: 2010. január 3., vasárnap, 15:05
  Válaszolok

  Aki látta annak idején az Orbán-Gyurcsány TV vitát, abban már akkor is felmerült a kérdés, hogy Orbán valóban akar-e most választást nyerni, vagy kényelmesebb neki újabb 4 évig az álellenzéki szerepet játszania. Aztán 2 év múlva már maga is beismerte a titkos Kéri elóadáson, hogy valóban nem is akart nyerni 2006-ban. Ezzel 2.272.979 felnőtt magyar választót csapott be (ennyien szavaztak 2006-ban a Fidesz listára).

  Hogy ki kinek adhatja el a földjét abban sincs igazad, hiszen 2011-ig még érvényben van a külföldiek földvásárlásait tiltó törvény. Reményeim szerint az új országgyűlésben lesz annyi magyar akarat és erő, hogy ezt a moratóriumot kiterjeszti az idők végezetéig!

  Ha rám óhajtottál célozni akkor az sem talát célba, hiszen eddig csak te tettél antiszemita kijelentéseket. Veled szemben én még egyszer sem írtam le a hazánkban élő, kiváltságos helyzettel bíró kisebbség nevét.

 • 28. Kiscsillag hozzászólt ekkor: 2010. január 3., vasárnap, 14:47
  Válaszolok

  Írtok itt a a lopásról, csalásról. Szépen kezditek az új esztendőt… Állandóan csak sír rí mindenki, és keres valakit, akit szidhat. Na, amikor a megújulásról beszél Orbán, erről is szó van, hogy a fejekben is rendet kellene tenni, hogy ne legyenek a magyarok ennyire megkeseredettek, és ne a rosszat nézzétek már állandóan!

 • 27. vásárhelyi hozzászólt ekkor: 2010. január 3., vasárnap, 14:43
  Válaszolok

  Biztos nem lesz sétagalopp a megújulás, amiről Orbán beszél, de meg kell lépni, hogy 2010 tényleg a magyarok éve legyen!

 • 26. akárki hozzászólt ekkor: 2010. január 3., vasárnap, 14:41
  Válaszolok

  A megújulás ránk fér, várom!!!

 • 25. Bélabá hozzászólt ekkor: 2010. január 3., vasárnap, 14:26
  Válaszolok

  Az igaz, hogy jólétben jobb egy országot vezetni, és bizonyos utak ki lettek jelölve de LJ, nem biztos, hogy más utat választottak volna.
  Ebben az országban az lesz a siker, ha változás lesz. Lehet itt Orbánt szidni, de ugyan minek, őt majd 4 év múlva ítéld meg.

 • 24. LJ510126 hozzászólt ekkor: 2010. január 3., vasárnap, 14:17
  Válaszolok

  Ilyen a demokrácia és a szólásszabadság a lá Fidesz 2010-ben!

  Orbán 2006-ban azt hitte, hogy kihúz még 4 kényelmes évet álellenzékies játakokat úzve, majd 4 év múlva egy kedvezőbb gazdasági helyzetben tér vissza, learatva minden sikert. Ezzel szemben a komcsik jól kiszúrtak vele, mert immár még nagyobb lekvárt hagytak rá, ráadásul még hosszú időre ki is jelölték számára a kis közel keleti ország által irányított IMF ösvényét, amelyről nem lesz szabad neki sem letérnie.

 • 23. Bélabá hozzászólt ekkor: 2010. január 3., vasárnap, 14:10
  Válaszolok

  LJ mindenki minden választást meg akar nyerni, tök mindegy mit mond. Az, hogy Bodó csodafegyver-e…hát majd elválik. Csak arról elfeledkeztek mindannyian, hogy van az mszp-nek egy listája, melyen Ujhelyi és Botka is igencsak előkelő helyen szerepel, szóval ők tuti bent lesznek a parlamentben. A Fidesz pedig azért sem véglegesíti a listáját, hogy a jelöltjei igenis méressék meg magukat egyéniben úgy, hogy nem biztos, hogy a listán tuti befutó helyük lesz. Ez így a jó, majd tavasszal kiderül.

  A földjét meg annak adja el mindenki, akinek akarja, és be lehet fejezni a zsidózást, bár tudom, nagy divat ez egyes körökben… Szánalmas.

 • 22. tabularasa hozzászólt ekkor: 2010. január 3., vasárnap, 12:35
  Válaszolok

  LJ dugulj el, 2010-ben is csak a hülyeség dől belőled!
  Igaza van ataqam-nak, miért nem vetted meg te a tiszaszigeti telket 2ezerért? Nemcsak ugatni kell….

Ugrás az oldal tetejére