Orbán Viktor teljes megújulást remél

Orbán Viktor a honlapjára felkerült újévi köszöntőjében úgy fogalmaz: Magyarországnak teljes megújulásra lesz szüksége 2010-ben.

A pártelnök szerint Magyarországnak sok mindenben változnia kell. A rövid videón kiemeli: az új kezdet magával hozhatja a teljes újrakezdést, a teljes megújulást is, és az országnak most éppen erre, a teljes megújulásra lesz szüksége a 2010-es évben. Megfogalmazása szerint, “ha képesek vagyunk ezt belátni, akkor változtathatunk mindazokon a hibákon, amelyek az elmúlt nyolc évben megkeserítették a magyarok életét.”

Ha erre képes az ország, akkor Orbán Viktor szerint 2010 a magyarok éve lesz: “akkor 2010-ben hozzákezdhetünk egy olyan erős Magyarország felépítéséhez, amelyre mindannyian büszkék lehetünk, és amelyben mindannyian biztonságban élhetjük az életünket.”
A videó megtekinthető a pártelnök honlapján.

41 hozzászólás

Kattintson ide! (automatikus fordítás)


Kattintson ide a kép beszúrásához.

  • '>
    41. barbara horvath
    2010. június 16., szerda, 10:27
    Válaszolok

    ugyan a megujulashoz nagyon sok turelem kell,es talan a kormany megtudja fekezni az ellenne iranyultak 10% a politikai mivoltjat es hovatartozasat , akkor olyan 15 ev bekes osszetartas persze magyar forintal. es gazdasagi ,mzg-i problema megoldasa,,,, es tiszteletre melto iranyitokra van szugseg….akik nem az oldoklesre hanem a szeb jovo bekes osszetartast vonjak szemuk ele,es tarsai fele .szavaikat nem supan irasba foglalva egy darab cetlire vonjak ossze ,hanem tettekkel jo szandekkal megs tanitjak azt….magyarorszagnak….a ciganyok tanitattasa munkaban alkalmazi oket…takaritani mzg -i munka vegzes az epito iparban-a konyhakon reszt tudnak valalni…es a turizmus es a palinka a langosig…es a finom tepertos pogacsa……palasty termekek finom zacskos kakaoval…..