Simán győzött az FK Szeged

2009. május 31., vasárnap · Hozzászólok

Sorrendben ötödik győzelmét szerezte meg az FK 1899 Szeged, ezzel beállította tavalyi rekordját a megyei harmadosztályú bajnokságban. Amennyiben a jövőhéten sikerül legyőzni a Domaszék SE csapatát, megvan az új rekord! Ám a feljutó helyért tovább folyik a küzdelem… Tovább »

Labdarúgás: A hétvége eredményei és a tabellák

2009. május 31., vasárnap · Hozzászólok

Befejeződtek a hétvégi fordulók a labdarúgó NB III Alföld csoportjában, illetve a Csongrád megyei bajnokságokban. Összeállításunkban az összes eredményt, valamint rövidesen a pontvadászatok állását is megtalálhatják. Tovább »

Hétfő: Pünkösdhétfő – mozikínálat

2009. május 31., vasárnap · Hozzászólok

 A hosszú hétvége (sőt hét eleje) lassan véget ér, érdemes egy jó mozival zárni az ünnepet. A kínálat igazán jó hétfőn. Nézzék meg!  Tovább »

Tizenhárom határsértőt fogtak Szeged közelében

2009. május 31., vasárnap · Hozzászólok

Koszovói, albán és afgán határsértőket fogtak el a szegedi határrendészek vasárnap hajnalban a csongrádi megyeszékhely közelében, a tizenhárom személy között három gyermek is volt – tájékoztatta a rendőrség az MTI-t. Tovább »

Offshore cége van-e a jegybankelnöknek?

2009. május 31., vasárnap · Hozzászólok

Simor András, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke levélben tagadta Orbán Viktor szavait, melyekkel a Fidesz elnöke őt is – a miniszterelnökkel és a pénzügyminiszterrel együtt – vádolta meg vagyonának külföldre menekítésével – számolt be az ügyről a Magyar Nemzet. A jegybankelnök ciprusi cégével kapcsolatban felmerülő kétségek eldöntését az ellenzéki párt az illetékes hatóságokra bízná. Tovább »

Pünkösd: Isten Lelkének eljövetele

2009. május 31., vasárnap · Hozzászólok
Illusztráció: http://uj.katolikus.hu/cikk.php?h=1331

szltelekMíg az olyan nagyobb egyházi ünnepek tartalmáról, mint a karácsony vagy a húsvét – melyeknek megvan a maguk „profán” ünneplési rendje is – van az embereknek némi ismerete, addig a pünkösdről ugyanez nem mondható el, pedig ez az az örömünnep, mely a Szentháromságból kifejezetten a Szentlélekre irányítja a figyelmünket. Tovább »

Pünkösdölő Ópusztaszeren

2009. május 31., vasárnap · Hozzászólok

Hagyományos pünkösdölésre várják a látogatókat június 1-jén, pünkösdhétfőn az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkba. Az ünnepi készülődés azonban már szombaton elkezdődött. Tovább »

Labdarúgás: A szombati eredmények

2009. május 30., szombat · Hozzászólok

Megkezdődtek a hétvégi fordulók a labdarúgó NB III Alföld csoportjában, illetve a Csongrád megyei bajnokságokban. Összeállításunkban a szombati játéknap eredményeit böngészgethetik. Tovább »

EP 09 szubjektív 04

2009. május 30., szombat · Hozzászólok

MCF: egy etnikai alapú párt esélyei

A hazai cigányság számának és különösen a teljes népességen belüli arányának emelkedésével talán természetes jelenségnek tűnhet egy önálló, etnikai alapon szerveződő cigány párt létrehozásának gondolata. Ennek létjogosultsága azonban többek szerint vitatható, sikere pedig több szempontból is kétséges. Sorozatának negyedik részében az MCF európai parlamenti esélyeiről ír Haág Zalán. Tovább »

Győzött a szegedi szív: Volán-siker Újbudán

2009. május 30., szombat · Hozzászólok

A bennmaradás szempontjából hatalmas jelentőséggel bír az Újbuda TC és a Tisza Volán SC mérkőzése a labdarúgó NB III Alföld csoport 28. fordulójában. A találkozót 14 órától élőben követhetik a SZEGEDma.hu-n! Tovább »

Következő oldal »