Gazdaság

Magyar-kínai kamarai együttműködés

Magyar-kínai kamarai együttműködés

2011. november 21., hétfő
Magyar-kínai kamarai együttműködés

Stratégiai együttműködési megállapodást írtak alá a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) valamint Kína Belső-Mongólia autonóm tartomány Huhehot (Hohhot) városának kamarai vezetői hétfőn, Budapesten - közölte a BKIK.

A budapesti köztestület tájékoztatása szerint nagy érdeklődés mellett rendezték meg hétfőn a magyar-kínai üzletember találkozót, ahol a 26 tagú kínai delegáció, főként nagyvállalatok és szakmai szervezetek döntéshozói a magyarországi ingatlanfejlesztések, a megújuló energián alapuló energetikai és mezőgazdasági projektek iránt érdeklődtek. A kínai üzletemberek stratégiai céljai között szerepel sertés- és szarvasmarha telepek felvásárlása, vegyes vállalatok létesítése. A kínai delegáció tagjai a jövőben együtt kívánnak működni a szentesi Hungerit Zrt., az Árpád-Agrár Zrt., a HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. és a Hortobágyi Lúdtenyésztő Zrt.-vel - közölte a BKIK.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.