Gazdaság

A Vodafone-é Magyarország legkiválóbb elektronikus ügyfélszolgálata

A Vodafone-é Magyarország legkiválóbb elektronikus ügyfélszolgálata

2011. október 19., szerda
A Vodafone-é Magyarország legkiválóbb elektronikus ügyfélszolgálata

Idén már harmadik alkalommal díjazták azon kiemelkedő ügyfélszolgálattal rendelkező vállalatokat, amelyek megmérettették magukat a Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban Díj 2011 versenyen.

A népszerű pályázaton – amelyet ebben az évben személyes, telefonos és elektronikus kategóriában hirdettek meg – két év alatt összesen több mint 40 vállalat vett részt; idén főként közszolgáltatók, telekommunikációs cégek, utazási irodák, bankok, illetve a franchise és a kereskedelmi szektor képviselői jelentkeztek. A díj létrehozásának célja a hazai üzleti kultúra továbbfejlesztése. Az eddigi évek tapasztalatai szerencsére azt mutatják, hogy a verseny résztvevői a kezdeményezéstől függetlenül is nagy hangsúlyt fektetnek ügyfeleik minél színvonalasabb kiszolgálására. A megmérettetés az előző évekhez hasonlóan komplex tesztfeladatok és szakmai értékelés alapján történt. A verseny tavasszal indult útjára, az azóta eltelt időszak alatt több mint hatezer ügyfél megkérdezése, és kétezer próbavásárlói teszt után értékelt a zsűri. A verseny ideje alatt az indulók folyamatosan visszajelzést kaptak erősségeikről, illetve az esetlegesen még fejlesztésre szoruló területekről. A Vodafone ez alkalommal is kiválóan szerepelt, az újonnan létrehozott elektronikus ügyfélkiszolgálás kategóriában a legjobbnak bizonyult, a call centerek között pedig a tavalyihoz hasonlóan idén is az előkelő harmadik helyet szerezte meg.

Podhorányi László

, a Vodafone ügyfélkapcsolati vezérigazgató-helyettese elmondta: „A Vodafone Magyarország valamennyi munkatársa nevében mondhatom, hogy rendkívül boldogok és büszkék vagyunk, hiszen ez egy újabb rangos elismerése ügyfélszolgálatunk kiemelkedő teljesítményének. Meggyőződésem, hogy a mobilszolgáltatók közötti szoros versenyben nemcsak a szolgáltatások kiemelkedő minőségére kell figyelnünk, hanem – ahogyan eddig is tettük – ügyfeleinket is kiváló színvonalon kell kiszolgálnunk. Elkötelezettek vagyunk a páratlan ügyfélélmény mellett, és ez a díj is arra buzdít minket, hogy még jobbak legyünk.” A megmérettetés szakmai hátterét a ClientFirst Consulting Kft. és a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola, míg jogi hátterét az e|n|w|c nemzetközi jogi tanácsadó iroda biztosította. „A megkérdezett ügyfelek 93 százaléka elégedett volt a Vodafone elektronikus ügyfélszolgálati tevékenységével. Ez annak volt köszönhető, hogy az esetek nagy részében az ügyfélszolgálati munkatársak azonnal és érdemben válaszoltak a beérkező email-ekre. Az udvarias válaszlevelekben konkrét személy válaszolta meg a felvetett problémát, ezen levelek tartalmaztak utalást arra vonatkozóan is, hova tudnak fordulni további felvilágosításért, amennyiben nem volt teljesen kielégítő a kapott válasz” magyarázta Mózes István, a ClientFirst Consulting Kft. ügyvezető partnere.

A díjazottak:

Elektronikus ügyfélszolgálatok kategória

1. helyezett – Vodafone Magyarország Zrt. 2. helyezett – Fővárosi Vízművek Zrt. 3. helyezett – K&H Bank Zrt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.