Gazdaság

Az EDF DÉMÁSZ Hálózat kapta az elosztói kategória Energiafogyasztók Díját

Az EDF DÉMÁSZ Hálózat kapta az elosztói kategória Energiafogyasztók Díját

2011. május 17., kedd
Az EDF DÉMÁSZ Hálózat kapta az elosztói kategória Energiafogyasztók Díját

A Magyar Energia Hivatal immár tizenötödik alkalommal vizsgálta, hogy a fogyasztók mennyire elégedettek a villamosenergia-szolgáltatójuk tevékenységével. A korábban egységes díj 2009 óta engedélyesi kategóriák alapján kerül kihirdetésre, így az ügyfelek külön értékelhetik a hálózati elosztó és az egyetemes szolgáltató tevékenységét - írja az EDF DÉMÁSZ sajtóközleménye.

A Magyar Energiafogyasztók Szövetsége 2011-ben, a megkérdezett fogyasztók véleménye alapján az EDF DÉMÁSZ Hálózati Elosztó Kft.-nek ítélte a legjobb hálózati elosztónak járó Energiafogyasztók Díját. Az elmúlt 15 évben 10 alkalommal ítélték oda az első díjat a Társaságcsoportnak, és további négyszer volt dobogós helyen a hazai áramszolgáltatók közül. A felmérés eredményei rámutattak, hogy az ügyfelek villamosenergia-hálózati tevékenységgel kapcsolatos elvárásai évről évre emelkednek. A megkérdezettek kiemelten fontosnak tartják a villamosenergia-szolgáltatás folyamatosságát, zavartalanságát, ebből adódóan fokozott érzékenységgel reagálnak az áramszünettel járó üzemzavarokra, illetve a hálózati feszültség ingadozására. Áramkimaradás esetén a telefonos hibabejelentő vonal elérhetőségét és a minél gyorsabb hibaelhárítást értékelik a legfontosabbnak az ügyfelek. A társaságcsoport megköszöni ügyfeleinek, hogy véleményükkel hozzájárultak a társaság sikeréhez, hiszen a szolgáltatások minőségét leginkább az ügyfelek elégedettsége mutatja. Az EDF DÉMÁSZ Hálózati Elosztó szolgáltatásainak további fejlesztésével törekszik e cím és az ügyfél-elégedettség erősítésére - eddig a közlemény.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.