Egyetem

Elindult az Egyetemi Tavasz rendezvénysorozat Szegeden

Elindult az Egyetemi Tavasz rendezvénysorozat Szegeden

A programok minőséget, kuriózumot és üde színfoltot képviselnek a város kulturális eseményeinek sorában

2024. április 13., szombat
Elindult az Egyetemi Tavasz rendezvénysorozat Szegeden

Hét héten át, hetven helyszínen mintegy háromszáz eseménnyel - kiállításokkal, tudományos és ismeretterjesztő előadásokkal, konferenciákkal, színházi bemutatókkal, koncertekkel és szórakoztató programokkal - várja az egyetemi polgárokat és a város lakóit a Szegedi Tudományegyetem hagyományos tavaszi programkavalkádja, az Egyetemi Tavasz.

Fotó: Fülöp László Facebook oldala

 

Az Egyetemi Tavasz, a Szegedi Tudományegyetem rendezvénysorozatát 2004 óta minden áprilisban megrendezi az SZTE Kulturális Iroda.

Balázs-Piri Soma ünnepi koncertjével nyitotta meg kapuit ezúttal az Egyetemi Tavasz. A megnyitón dr. Rovó László rektor okleveleket adott át a Hallgatói Művészeti Verseny díjazottjainak.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a 19. Egyetemi Tavasz programjaira, melyek ebben az évben is minőséget, kuriózumot és üde színfoltot képviselnek városunk kulturális eseményeinek sorában

- írták az Egyetem honlapján.

A minden érdeklődő számára nyitott és többnyire ingyenesen látogathatók programok között szerepelnek kiállítások, koncertek, kerekasztal-beszélgetések, ismeretterjesztő fórumok és színházi előadások.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.