Egyetem

Kiállítók jelentkezését várja az SZTE Állásbörzéje

Kiállítók jelentkezését várja az SZTE Állásbörzéje

2024. február 14., szerda
Kiállítók jelentkezését várja az SZTE Állásbörzéje

2024-ben is kiállítók jelentkezését várja a Szegedi Tudományegyetem a tavaszi Állásbörzére.

 

2024. március 21-ig adhatják le jelentkezésüket azok a cégek, amelyek részt szeretnének venni a Szegedi Tudományegyetem Állásbörzéjén. A régió legnagyobb álláskeresési fórumának 2024. április 23-án a Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központ ad otthont. A szervezők várják a munkalehetőséget kínáló cégek, mikrovállalkozások és szolgáltatók jelentkezését.

A rendezvényen résztvevő vállalatok megismerkedhetnek az egyetem egykori és jelenlegi hallgatóival, friss diplomásaival, informálhatják őket álláslehetőségeikről, gyakornoki programjukról, nyitott pozícióikról vagy szolgáltatásaikról.

 

A szervezők azon cégek jelentkezését várják, amelyek:

- állást kínálnak az SZTE friss diplomásainak vagy felsőfokú végzettséggel rendelkező, tapasztalt szakembereknek;

- gyakornoki programot kínálnak, vagy szeretnének az SZTE valamely karának szakmai gyakorlati programjába bekapcsolódni;

- álláskereséshez kapcsolódó szolgáltatást kínálnak (továbbképzés, nyelvoktatás, munkaerő-közvetítés, önkéntesség);

- kapcsolatépítési lehetőséget keresnek.

Egy évvel ezelőtt, 2023 tavaszán 80 cég képviselőivel találkozhattak a TIK-ben az érdeklődő fiatalok, és szerezhettek információkat gyakornoki pozíciókról, álláslehetőségekről, későbbi együttműködésről.

Részletes információk a jelentkezés menetéről és feltételeiről a rendezvény honlapján, az u-szeged.hu/karriernapok/partnereknek oldalra kattintva.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.